Топ-6 доступних смартфонів із хорошою потрійною камерою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Першим виробником телефонів із потрійною камерою стала компанія Huawei. Застосували вони новацію в моделі P20 Pro. Після них на ринку стало з’являтися багато смартфонів із подібним обладнанням. Потрійний модуль робить фотоопцію більш розширеною та опціональною.

З нововведень з’явився сенсор монохрому, який деталізує знімки на темних ділянках кадру та дає діагональний дозвіл. Триразовий оптичний зум це третій вузол, за допомогою нього наближені знімки не втрачають своєї якості та покращують глибину різкості.

Потрійна камера робить портретні фотографії з фокусування на об’єкті і розмиття фону.
Студійне освітлення, ширококутний об’єктив, тривимірні фотографії – всі ці можливості з’являються завдяки потрійній камері.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Топ моделей телефонів із вбудованою потрійною камерою
Фахівці виділили низку моделей, які мають найбільш якісну будовану камеру із трьома блоками.

Huawei P30

Головний модуль камери цього смартфона оснащений не стандартним RGB фільтром, а RYYB колірним фільтром. Знімки відмінної якості виходять навіть за поганого освітлення. З плюсів у камери оптичний стабілізатор, функція макрозйомки та Zoom 3x.

Honor 9X Premium

На цьому смартфоні фронтальна камера висувається з корпусу, а любителі якісного селфі оцінять опцію 3D-освітлення у режимі портретної зйомки.

ZTE Axon 10 Pro

Якісне селфі забезпечить 20 мегапікселів фронтальної камери з діафрагмою F/2,0.
У тиловій камері передбачена можливість високої деталізації знімків, якісний баланс білого, натурального кольору. Оригінальний режим «Заміна кольору» залишає на фото вибраний колір, а інші кольори зміняться на чорно-білі.

HONOR 20 Lite 4/128GB (UA)

Камера має LTPS дисплей з діагоналлю 6,15 дюйма, шириною на всю фронтальну поверхню. Можливість передавати абсолютну палітру фарб у роздільній здатності 2312×1080 пікселів робить зображення насиченим та живим.
Ширококутний об’єктив убудований для панорамних знімків. Датчик глибини забезпечує красиві портрети з розмитим заднім планом.

Xiaomi Mi A3

Роздільна здатність першого модуля камери в цій моделі 48 Мп і діафрагма f/1.79, що забезпечує пристойну передачу зображення. У другому модулі роздільна здатність 8 Мп дозволяє куту огляду розвернутися на 120 градусів і тримає діафрагму f/2.2. Третій модуль 2 Мп забезпечує портретний режим і функціонує як датчик глибини. Штучний інтелект у модулі сам визначає параметри режиму зйомки.

OPPO Reno 10x Zoom

У смартфоні селфі-камера вбудована в корпус спливає під час натискання. Ця модель створена для професійних знімків, має високі технічні характеристики. У нього три задні камери (48 МП, 13 МП, та 8 МП) зум оптичний п’ятикратний та гібридний десятикратний. Завдяки режиму “Увімкнути яскравість” знімки стають багаторазово яскравішими.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.