У Китаї цінники на iPhone 14 Pro у спекулянтів обвалилися в перший день продажу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Китаї цінники на нові iPhone 14 Pro у спекулянтом впали в перший же день продажу. Експерти вважають, що вся справа у великій кількості пристроїв, що надійшли на ринок.

Офіційний продаж iPhone 14 Pro стартував 16 вересня. Перекупники пропонували покупцям новинку зі 128 Гбайт флеш-пам’яті на 125 доларів вище за рекомендовану ціну. При цьому iPhone 14 Pro Max з 1 ТБ флеш-пам’яті вранці торгувався на 600 доларів більше, ніж рекомендував Apple на офіційних ресурсах. За кілька годин спекулянти зменшили ціну і почали просити за новинку на 320 доларів дорожче. Профільні експерти очікують на стабілізацію вартості девайсів уже протягом тижня. За прогнозами фахівців, iPhone 14 Pro спекулянти пропонуватимуть лише на 70 доларів дорожче. Якщо це станеться, більшість перекупників втратить величезні гроші, адже і вони самі купували девайси за ціною, набагато вищою за рекомендовану.

За даними Mydrivers, спекулянти в перший день продажів пропонували покупцям у магазинів виробника нові пристрої за вищою ціною. За кілька годин перекупники готові були продавати апарати тим, хто не бажає стояти у чергах. Магазини отримали величезні партії новинок, тому спекулянтам нічого не залишалося, як обвалити свої ціни.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.