iPhone 14 Pro Max і Galaxy S22 Ultra порівняли в «битві камери» (ВІДЕО)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Популярний YouTube-блогер SuperSaf довів детальне порівняння камери iPhone 14 Pro Max і Samsung Galaxy S22 Ultra. У своєму новому ролику він оцінив якість фотографій, зроблених на камеру обох флагманів у різних умовах освітлення.

При порівнянні щоденних знімків блогер відзначив хорошу деталізацію і високий динамічний діапазон фотографій з обох смартфонів. При цьому iPhone часто засвічував не те, де гаджет Samsung «витягував» пересвічені ділянки, але краще справлявся з висвітленням темних частин кадру.

В умовах недостатньої освіченості смартфони теж показали практично ідентичне хорошу якість. Тем не менш автор ролика визнав переможцем американський апарат із-за кращої деталізації та яскравості отриманих знімків.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В категорії «зйомка со спалахом» перемога теж досталась iPhone. Блогер зазначив, що Galaxy S22 Ultra слегка виразив кілька відтінків, тоді як iPhone зберіг натуральний колір одягу, дорогу і тон шкіри.

Samsung — динамічний діапазон: смартфон якісніше висвітлив тені і випустив тімні ділянки.

Перевірив ютубер і здатність широкоугольних модулів смартфонів робити макрофотографії. Обе моделі показали хороший результат, і які-небудь істотні відмінності між такими знімками помітити складно

При нічному знімку на широкоугольний модуль смартфона зробили якісні фото. У Samsung фотографії отримали більш деталізовані, а в Apple — більш яскраві, тому однозначного лідера виявити не вдалося.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.