Розпакування та швидкий огляд iPhone 14 та iPhone 14 Pro Max

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Провідний YouTube-блогер Близького Сходу Emkwan отримав на огляд iPhone 14, iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max, щоб поділитися відеороликом із розпакуванням та першим поглядом на топові смартфони Apple 2022 року. Вивчили нові фічі та забарвлення пристроїв напередодні старту продажів.

Вміст усіх нових моделей абсолютно ідентичний торішнім смартфонам серії iPhone 13 за винятком коробок – цього року Pro-версії отримали білі коробки із зображенням лицьового боку пристрою.

Такий вигляд має коробка старого iPhone 13 Pro Max.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Базовий iPhone 14 у новому синьому кольорі нагадує iPhone XR.

“Космічний чорний” iPhone 14 Pro – новий суворий колір.

“Глибокий фіолетовий” iPhone 14 Pro Max – стильний хамелеон.

До речі, iPhone 14 Pro Max – перший смартфон Apple з матовим стелком фіолетового кольору, який при певному освітленні здається сірим. До цього компанія випускала iPhone 11 і iPhone 12 у цьому кольорі, але вони виглядають занадто яскраво.

Блогер підкреслив, що звичайний iPhone 14 відрізняється від торішнього iPhone 13 покращеною фронтальною камерою з автофокусом, основною камерою з підвищеною світлосилою та розігнаним чіпом A15 Bionic з 5 графічними ядрами. Це чудовий пристрій для будь-яких завдань — він призначений для користувачів, які не женуться за топовими флагманами.

Далі він перейшов до порівняння iPhone 14 Pro Max з iPhone 13 Pro Max – блогер зазначив, що збільшений блок камер у новому смартфоні виглядає величезним у порівнянні з торішньою моделлю, а сам девайс відчувається важче, хоча за фактом він важить лише на 1 грам більше.

Окрему увагу він приділив новим дисплеям в iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max, які стали набагато яскравішими, отримали функцію Always-On Display та новий виріз Dynamic Island. В цілому йому подобається така заміна чубчика, особливо те, як Apple змогла зробити «острівець» інтерактивним, розміщуючи в Dynamic Island різні віджети та сповіщення.

Зрозуміло, Emkwan відзначив покращення якості знімків на основну камеру завдяки новому сенсору на 48 Мп. Приклади фотографій можна переглянути у ролику. До речі, режим підвищеної стабілізації зображення трохи обрізає картинку під час запису.

Крім того, iPhone 14 Pro Max працює без підзарядки довше за минулорічний флагман Apple, а чіпсет ненабагато швидше в реальному житті, але і A15 Bionic з головою вистачає для будь-яких завдань.

Офіційний продаж нових смартфонів Apple стартує цієї п’ятниці, 16 вересня. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.