HTC U12 отримає 256 ГБ постійної пам’яті і подвійну камеру

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За останні кілька днів відразу кілька джерел розкрили інформацію про технічні характеристики смартфона HTC U12, а також про деякі його особливості. Днями до них приєднався ще один, який має нік @LlabTooFeR. Раніше він не один десяток раз задовго до офіційного анонса нових мобільних пристроїв вірно розкривав інформацію про них, тому його даними можна вірити. Йдеться про телефон HTC Imagine.

Смартфоном під назвою HTC Imagine насправді є HTC U12, просто таку назву виробник використовує всередині компанії для його позначення. За даними джерела, смартфон отримає 5,99-дюймовий екран із співвідношенням сторін 18:9 і роздільною здатністю 2880 на 1440 пікселів (QHD +), топовим 8-ядерним чіп Snapdragon 845 з частотою 2,8 ГГц, графіку Adreno 630, модем Snapdragon X20 LTE , а також до 6 ГБ оперативної і до 256 ГБ постійної флеш-пам’яті.

В іншому, HTC U12 зможе похвалитися подвійною основною камерою з роздільною здатністю сенсорів 12 Мп і 16 Мп, тоді як у фронтальній роздільна здатність виявиться нижчою – 8 Мп. Корпус мобільного пристрою буде виготовлений зі скла, а ще він буде підтримувати технологію Edge Sense 2.0 , яка дозволяє використовувати окремі його частини для управління функціями і можливостями всього мобільного пристрою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

HTC U11 +

Ємність акумуляторної батареї HTC U12 складе 3420 мАг, причому з підтримкою функції швидкої зарядки. Однією з «фішок» новинки стане функція під назвою HTC Face Unlock, яка, як і випливає з її назви, призначена для розблокування мобільного пристрою за допомогою обличчя, але за рахунок програмних алгоритмів, а не окремих сенсорів і датчиків, як в iPhone X.

Прямо «з коробки» на HTC U12 буде встановлена ​​операційна система Android 8.0 Oreo з графічною оболонкою Sense 10. Більш того, за словами інсайдерів, новинка зможе похвалитися підтримкою модульних оновлень Project Treble, при яких оновлення ОС будуть «прилітати» прямо «по повітрю» майже відразу після того, як їх випустить Google.

Купити HTC U12 (Imagine) покупці зможуть в декількох модифікаціях, топова з яких отримає 6 ГБ оперативної і 256 ГБ постійної флеш-пам’яті. Залежно від регіону, телефон може бути оснащений слотом для установки однієї або двох SIM-карт. Коли відбудеться презентація нового тайванського флагмана – невідомо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.