Функції iOS 16, які точно не будуть доступні до кінця 2022 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кожного року виходить нова операційна система від Apple для iPhone, і кожного року є певний перелік функцій, які розробники не можуть завершити до першого випуску ОС. Цього року складається така ж сама картина і 9 можливостей користувачі не зможуть отримати до кінця 2022 року точно.

Вже завтра стартує випуск нової операційної системи iOS 16 по всьому світу і ось перелік того, що не буде доступне найближчі декілька місяців:

  1. Підтримка Matter. Це новий спосіб підключення та управління розумним будинком. За допомогою нього різні пристрої, які сумісні можуть безперебійно працювати разом. Упарвляти можна ними за допомогою додатків Home та Siri.
  2. Налаштування ярликів. Це стосується iPhone 8, 8 Plus, X. Siri може запускати ярлики без встановлення.
  3. Події в реальному часі. Це дає можливість слідкувати, наприклад, за спортивною грою чи концертом в реальному часі навіть на екрані блокування.
  4. Оновлення додатку “Дім”. Ця програма стане ще більше швидкою, продуктивною, зручною. Можна буде легше управляти усією технікою.
  5. Обмін ключами. Ця функція забезпечує безпечний обмін ключами в Wallet.
  6. Підтримка Game Center SharePlay. Ігри, які підтримуються Game Center отримали інтеграцію з SharePlay і тепер можна в них грати з друзями використовуючи FaceTime.
  7. Інтеграція Game Center Contacts. Можна побачити профілі друзів, а також дізнатись в що вони грають та яких успіхів досягли.
  8. Загальна бібліотека фото iCloud. В програмі “Фото” можна створювати загальну бібліотеку зі знімками. Цей спосіб ідеально підійде для родини. Кожен учасник зможе додавати, редагувати, виділяти, додавати в обране потрібні фото. Для кожного функції однакові не обмежені.
  9. Програма Freeform. Нова програма для створення діаграм, проектів, графіків і т.д. Має спільний доступ.

Це повний список функцій, які завтра не зможуть отримати користувачі навіть після оновлення своєї ОС до iOS 16. Розробники поки не повідомляють коли ситуація зміниться, але є інформація, що до кінця року всі можливості вже стануть доступні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.