Categories: Смартфони

Сплив великий недолік Samsung Galaxy S9, який засмутить всіх любителів відео

Share

Тиждень тому, в «нульовий день» виставки MWC 2018 у Барселоні, публіці показали флагманські смартфони Samsung Galaxy S9 і Galaxy S9 +, на які відразу ж почали збирати попередні замовлення, а в усьому світі стартувала неймовірно велика маркетингова програма, спрямована на привернення уваги всіх покупців. Протягом цілої години керівництво південнокорейської корпорації під час презентації розповідало про те, наскільки круті і технологічні її нові телефони, плутаючись в переконах всіх розлучитися зі своїми грошима заради їх покупки.

Як це завжди буває у компанії Samsung, вона навмисно промовчала про недоліки своїх нових смартфонів, з якими зіткнуться всі користувачі після їх покупки. Втім, її це не сильно хвилює, тому як головне продати телефон і отримати прибуток, а що буде далі – майже не має значення. Один з авторитетних користувачів форуму Reddit повідомив про те, що в смартфонах Galaxy S9 і S9 + є серйозний недолік, який засмутить всіх любителів відео.

Смартфон iPhone X, випущений Apple в кінці минулого року, став першим в світі мобільним пристроєм з можливість записувати відео з роздільною здатністю 4K зі швидкістю 60 кадрів в секунду. Інженери Samsung додали таку ж можливість в обидва своїх нових смартфона, однак в такому випадку максимальна тривалість відео не повинна перевищувати 5 хвилин, про що під час виставки MWC 2018 навмисно мовчали.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Таким чином, любителі записувати високоякісні відеоролики напевно будуть засмучені тим, що запис в роздільній здатності 4K @ 60fps не може тривати довше 5 хвилин, тому як потім вона автоматично припиниться. Якщо хтось планував купити Galaxy S9 + з 256 ГБ пам’яті і, наприклад, записувати на його подвійну камеру розпакування якихось товарів з AliExpress, або робити якісь інші відеоролики для YouTube у високій роздільній здатності, то нічого не вийде.

Звичайно, можна буде робити кілька відеороликів тривалістю 5 хвилин, однак у такому випадку контент, начебто распаковок, буде вже не таким приємним для перегляду, тому як картинка буде «різаної», а за часом записи доведеться постійно стежити. Раніше експерти DxOMark повідомили, що після проведеного ними тестування смартфона Samsung Galaxy S9 + вдалося встановити, що він робить найкращі фотографії серед всіх мобільних пристроїв в світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

View Comments

  • Той, кому треба записувати відео професійно, скачає программу, де можна буде записувати годинами часу.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Представлений vivo X100 Ultra – флагман з найкращими на ринку камерами

    Компанія vivo провела у Китаї презентацію нової лінійки смартфонів, до якої увійшли моделі X100s, X100s…

    13.05.2024

    Названо найшвидший суперкомп’ютер для штучного інтелекту

    Американський суперкомп'ютер Aurora став найпотужнішим у світі для роботи із завданнями штучного інтелекту. Його продуктивність…

    13.05.2024

    Apple Vision Pro 2 може використовувати більше технологій Samsung і бути дешевшим

    Перша гарнітура змішаної реальності Vision Pro від Apple, можливо, не змогла змінити світ через свою…

    13.05.2024

    Apple запевняє, що ультратонкий iPad Pro M4 не гнутиметься

    На минулій презентації Apple заявила, що "новий iPad Pro - найтонший продукт компанії за всю…

    13.05.2024

    Складено топ-6 найкращих смартфонів на Android на весну 2024 року

    На першому місці, зненацька, опинився зовсім не флагманський Samsung Galaxy S24 Ultra, а Google Pixel…

    13.05.2024

    Названо найкращі смартфони за часом роботи від акумулятора на 2024 рік

    Ведучий YouTube-каналу Quke.ru перерахував найкращі за автономністю смартфони на сьогодні. Blackview 9300 Pro . Він оснащений…

    13.05.2024