Samsung назвала причину не купувати iPhone 14

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung випустила рекламу, в якій потролила Apple. Посилання полягає в тому, що корейський флагман Galaxy Z Flip4 краще за iPhone 14 через… можливості згинатися. 


Рекламний ролик називається “Приєднуйтесь до зворотного боку”. Він починається з того, що власниця Flip4 демонструє дизайн пристрою співрозмовниці, яка, ймовірно, є користувачем iPhone (точна модель не називається). Дівчина показує, як розкладачка вміє знімати групові селфи без необхідності тримати телефон у руках. 

Співрозмовниця не оцінила можливість і додала, що “ніколи б не переключилася на Samsung, їй подобається її телефон”. Можливо, так Samsung обіграла ідею про те, що користувачі iPhone виключають варіант спробувати пристрої, вироблені іншими компаніями, крім Apple. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Потім власниця iPhone стає одержима всім, що може складатися. Наприклад книгою, піцою та іншими предметами. При цьому вона дивиться на них і повторює про себе фразу, що їй завжди подобався її телефон. 

Насамкінець прокидається від кошмару і намагається скласти свій смартфон навпіл. Оскільки це не виходить, він розміщує замовлення на Galaxy Z Flip4. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.