Apple представила суперфлагмани iPhone 14 Pro та Pro Max

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 3 хв.

Компанія Apple анонсувала флагманські моделі iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max. Вони мають покращені характеристики в порівнянні з iPhone 14 і iPhone 14 Plus. Вони будуть продаватися з попередньо встановленої iOS 16.

Реклама

iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max отримали удосконалений процесор A16 Bionic із вбудованою підтримкою штучного інтелекту, покращену систему охолодження та сталеві корпуси. Він енергоефективніший і продуктивніший за минулорічний чіп A15 Bionic. Смартфони відрізняються розмірами екрану та корпусу. У моделі iPhone 14 Pro використаний екран діагоналлю 6,1 дюйми, а в iPhone 14 Pro Max – 6,7 дюйми. Будуть доступні модифікації у чотирьох колірних рішеннях.

Основна камера володіє трьома модулями зі збільшеними сенсорами: головний 48 Мп з оптичною стабілізацією, ультраширококутний. Фронтальна камера TrueDepth на 12 Мп з автофокусуванням, сканер Face ID для ідентифікації по обличчю та інші датчики.

Обидві моделі підтримують зв’язок у мережах 4G та 5G. У деяких країнах замість фізичної SIM-картки можна використовувати eSIM із швидким перемиканням між різними операторами. Смартфони, випущені для США, не мають лотка для SIM-картки.

Як і молодші моделі, iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max підтримують супутниковий зв’язок, який можна використовувати для екстрених сповіщень про місцезнаходження за відсутності інтернету та стільникового зв’язку за допомогою запущеної компанією Apple послуги Emergency SOS.

Основна камера має три модулі зі збільшеними сенсорами: головний 48 Мп з оптичною стабілізацією, ультраширококутний і телефото з 12-кратним наближенням. Камера підтримує формат ProRaw і захоплює вдвічі більше світла, ніж у iPhone 13 Pro, що дозволяє отримувати якісніші знімки в умовах слабкого освітлення.

Основна камера має три модулі зі збільшеними сенсорами: головний 48 Мп з 4-піксельною конструкцією та оптичною стабілізацією, ультраширококутний 12 Мп і телефото з 12-кратним наближенням. Камера підтримує формат ProRaw і захоплює вдвічі більше світла, ніж у iPhone 13 Pro, що дозволяє отримувати якісніші знімки в умовах слабкого освітлення. Знімки обробляються системою штучного інтелекту, що підвищує їхню якість із збереженням вихідної роздільної здатності. iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max підтримують зйомку відео з професійною якістю – Dolby Vision, 4K, 30 кадрів на секунду, оптична стабілізація, редагування безпосередньо на пристрої.

iPhone 14 Pro буде коштувати від 999 доларів, а iPhone 14 Pro Max від 1099 доларів. Замовлення в США та деяких інших країнах відкриються 9 вересня, а продажі розпочнуться 16 вересня.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ