Смартфони

Рейтинг найкращих смартфонів Huawei 2022 року

Share

Сьогодні на ринку представлена ​​велика кількість смартфонів від виробників із різних країн. Більшість цієї сфери зайняли Китайські компанії та його товари. Деякі смартфони виробників мають прийнятну ціну, і при цьому нічим не гірше від популярних моделей від компаній інших держав. На ринку представлено широкий асортимент товарів. Однією з найпопулярніших фірм можна вважати Китайського розробника Huawei.

Найкращі моделі смартфонів Huawei у 2022 році

Компанія Huawei випускає смартфони різних цінових категорій та якості та користується великою популярністю у клієнтів. Серед смартфонів найчастіше купують кілька моделей.

1. Huawei Y5p – є бюджетною моделлю в ціновій категорії від 3 до 4 тисячі гривень, проте дуже якісною. Широкий і яскравий дисплей, розміром 5,45 дюймів і восьмиядерний процесор є незаперечною перевагою. Камера фотографує досить добре для такого класу смартфона.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

2. Huawei Y6p – більш дорога модель телефону, ціна якої варіюється від 4 до 5 тисяч гривень. Смартфон має великий екран 6,3 дюйми. На ньому встановлена ​​система Андройда без прив’язки до Гугла, що є великим плебсом в умовах політичної ситуації в РФ сьогодні. Восьмиядерний процесор та потрійна камера на 13/5/2 мп.

3. Huawei Nova Y70 – смартфон має розмір у магазинах продають за ціною від 7 до 8 тисяч гривень. Яскравий та якісний дисплей у 6,7 дюйма та високоякісна камера на 48/5/2 мп.

4. Huawei P Smart вийшов у 2021 році і в магазинах продається за вартістю від 7 до 8 тисяч гривень. Діагональ екрану 6,67 дюймів, камера на 48/8/2 мп, ємний акумулятор, який може протриматися до 10 години при повноцінній роботі.

5. Huawei Nova 9 SE вийшов у 2021 році і стоїть у магазинах від 10 тисяч гривень. Великий екран високої якості з яскравими зображеннями має розмір 6,78 дюйма. Об’єм пропонованої пам’яті складає 128 ГБ. Місткість батареї становить 4000 мАг. Фотографії з камери в 108 Мп мають високу якість, яскраві та чіткі.

Вибираючи смартфони цієї компанії, можна сміливо брати навіть недорогі моделі. Вони відрізняються високою якістю та довговічністю. Сьогодні є маса аналогів дорогих смартфонів, які можуть задовольнити будь-які потреби та допомогти заощадити кошти. Головне підібрати необхідні параметри, які будуть потрібні для досягнення цілей, і вибирати відповідний варіант.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: Huawei
  • Останні записи

    Новий iPad mini вийде цього року

    У травні 2024 року Apple випустила нові iPad Pro та iPad Air , проте вона…

    14.05.2024

    Усі iPhone отримають ChatGPT з виходом iOS 18

    За місяць до презентації нових операційних систем компанія Apple уклала угоду з OpenAI про впровадження…

    14.05.2024

    Стало відомо, чи є у Google Pixel 8a бездротова зарядка

    Бюджетний Google Pixel 8a - це телефон із вражаючими характеристиками. Він може похвалитися 6,1-дюймовим дисплеєм,…

    14.05.2024

    Чому шахраї телефонують на WhatsApp і Telegram

    Небажані дзвінки від шахраїв отримали новий різновид — тепер зловмисники дзвонять не лише за номером,…

    14.05.2024

    ChatGPT з’явиться на Mac як десктопний додаток

    Сьогодні на презентації весняного оновлення OpenAI компанія оголосила, що ChatGPT скоро стане доступнішим завдяки випуску…

    13.05.2024

    ПриватБанк здивував клієнтів: у банку спростили обмін валют

    Державна фінустанова "ПриватБанк" полегшила процедуру обміну валют для бізнес-клієнтів. Для цього запустили валютну торговельну платформу.…

    13.05.2024