Рейтинг найкращих смартфонів Huawei 2022 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні на ринку представлена ​​велика кількість смартфонів від виробників із різних країн. Більшість цієї сфери зайняли Китайські компанії та його товари. Деякі смартфони виробників мають прийнятну ціну, і при цьому нічим не гірше від популярних моделей від компаній інших держав. На ринку представлено широкий асортимент товарів. Однією з найпопулярніших фірм можна вважати Китайського розробника Huawei.

Найкращі моделі смартфонів Huawei у 2022 році

Компанія Huawei випускає смартфони різних цінових категорій та якості та користується великою популярністю у клієнтів. Серед смартфонів найчастіше купують кілька моделей.

1. Huawei Y5p – є бюджетною моделлю в ціновій категорії від 3 до 4 тисячі гривень, проте дуже якісною. Широкий і яскравий дисплей, розміром 5,45 дюймів і восьмиядерний процесор є незаперечною перевагою. Камера фотографує досить добре для такого класу смартфона.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

2. Huawei Y6p – більш дорога модель телефону, ціна якої варіюється від 4 до 5 тисяч гривень. Смартфон має великий екран 6,3 дюйми. На ньому встановлена ​​система Андройда без прив’язки до Гугла, що є великим плебсом в умовах політичної ситуації в РФ сьогодні. Восьмиядерний процесор та потрійна камера на 13/5/2 мп.

3. Huawei Nova Y70 – смартфон має розмір у магазинах продають за ціною від 7 до 8 тисяч гривень. Яскравий та якісний дисплей у 6,7 дюйма та високоякісна камера на 48/5/2 мп.

4. Huawei P Smart вийшов у 2021 році і в магазинах продається за вартістю від 7 до 8 тисяч гривень. Діагональ екрану 6,67 дюймів, камера на 48/8/2 мп, ємний акумулятор, який може протриматися до 10 години при повноцінній роботі.

5. Huawei Nova 9 SE вийшов у 2021 році і стоїть у магазинах від 10 тисяч гривень. Великий екран високої якості з яскравими зображеннями має розмір 6,78 дюйма. Об’єм пропонованої пам’яті складає 128 ГБ. Місткість батареї становить 4000 мАг. Фотографії з камери в 108 Мп мають високу якість, яскраві та чіткі.

Вибираючи смартфони цієї компанії, можна сміливо брати навіть недорогі моделі. Вони відрізняються високою якістю та довговічністю. Сьогодні є маса аналогів дорогих смартфонів, які можуть задовольнити будь-які потреби та допомогти заощадити кошти. Головне підібрати необхідні параметри, які будуть потрібні для досягнення цілей, і вибирати відповідний варіант.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.