Смартфони

Чому українці віддають перевагу саме iPhone

Share

Чому iPhone такий популярний серед українців? Навіть трирічний апарат не продається за копійки, на відміну від Android. А старі моделі iPhone, наприклад 8, поки що показують відмінні результати в сучасних іграх та додатках. У чому так Apple досягла успіху?

Вибір невеликий

Apple зазвичай виходять щороку кілька смартфонів. Але всі вони йдуть вже з топовим залізом, тому користувачеві і вибирати, по факту те, нема з чого. Якщо зрозумівши таку схему, людині більше не потрібно вибирати собі новий смартфон із сотень моделей на Android – iPhone є iPhone. Це завжди висока якість та стійкість роботи пристрою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Користувачеві, який не бажає вникати в технічні подробиці смартфонів, зручно взяти відразу останній iPhone — у ньому буде все найсучасніше.

Відсутність вірусів
Через закритість операційна система iOS вважається дуже надійною щодо захисту від вірусів. Купивши яблучний смартфон, не потрібно думати про антивірус і про те, що встановивши програму, ваш девайс буде зламаний. Перед тим як програма потрапляє до App Store, її ретельно тестують та перевіряють модератори. Також поріг входу в магазин програм Apple набагато вищий, ніж на Android – така практика виключає появу випадкового та шкідливого софту.

Єдина екосистема
Щоб нормально зв’язати смартфон на Android, комп’ютер та планшет, все одно потрібні танці з бубном. У користувача Apple все набагато простіше – всі пристрої входять в єдину екосистему і працюють на порядок стабільніше, якщо щось подібне конструювати на зв’язці, скажімо, Android та Windows. Перебуваючи за своїм Macbook, не потрібно брати в руки iPhone, щоб зателефонувати – дзвінок можна здійснити прямо з макбука.

Стабільність
Причина тут проста – що менше пристроїв, тим простіше розробникам налагоджувати операційну систему. Тому на виході у нас практично ідеальна iOS, яка не гальмує, не зависає та практично не видає жодних помилок.

Також варто відзначити, що iPhone досі є символом достатку. Не всім, звичайно, але тих, кому важливо виділитися перед іншими людьми. Навіть трирічний айфон коштує більшу суму. Як не крути, але це так. Нехай навіть куплений у кредит. Інакше не продавалися б зовні нічим не відмінні репліки iPhone.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: iPhone
  • Останні записи

    Все дуже серйозно. OpenAI посилює захист конфіденційності

    В останньому матеріалі видання Vox з'явилася інформація про те, що компанія OpenAI, відома своїми розробками в галузі…

    18.05.2024

    Відомо, що Apple не розповіла про новий iPad Pro

    На початку цього року купив новий MacBook Air. Це була 13-дюймова модель початкового рівня із…

    18.05.2024

    Microsoft випустить нову консоль Xbox у 2026 році

    Інсайдер під ніком TheGhostofHope, посилаючись на кілька "надійних джерел", розповів про плани Microsoft з випуску…

    18.05.2024

    В мережу потрапили шпалери та кольори Google Pixel 9

    Телефони Google Pixel завжди мали чудові шпалери. Перші кілька поколінь дивували нас живими шпалерами, розробленими…

    18.05.2024

    Компанія Apple змінила систему охолодження на новому iPad Pro

    Канал Phone Repair Guru опублікував відео розбирання 13-дюймового планшета iPad Pro, заснованого на новітній SoC…

    18.05.2024

    Samsung Galaxy Z Fold 6 вже протестували в Geekbench

    Майбутній флагманський смартфон Samsung Galaxy Z Fold 6 засвітився у базі синтетичних тестів Geekbench 6…

    18.05.2024