Чому українці віддають перевагу саме iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чому iPhone такий популярний серед українців? Навіть трирічний апарат не продається за копійки, на відміну від Android. А старі моделі iPhone, наприклад 8, поки що показують відмінні результати в сучасних іграх та додатках. У чому так Apple досягла успіху?

Вибір невеликий

Apple зазвичай виходять щороку кілька смартфонів. Але всі вони йдуть вже з топовим залізом, тому користувачеві і вибирати, по факту те, нема з чого. Якщо зрозумівши таку схему, людині більше не потрібно вибирати собі новий смартфон із сотень моделей на Android – iPhone є iPhone. Це завжди висока якість та стійкість роботи пристрою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Користувачеві, який не бажає вникати в технічні подробиці смартфонів, зручно взяти відразу останній iPhone — у ньому буде все найсучасніше.

Відсутність вірусів
Через закритість операційна система iOS вважається дуже надійною щодо захисту від вірусів. Купивши яблучний смартфон, не потрібно думати про антивірус і про те, що встановивши програму, ваш девайс буде зламаний. Перед тим як програма потрапляє до App Store, її ретельно тестують та перевіряють модератори. Також поріг входу в магазин програм Apple набагато вищий, ніж на Android – така практика виключає появу випадкового та шкідливого софту.

Єдина екосистема
Щоб нормально зв’язати смартфон на Android, комп’ютер та планшет, все одно потрібні танці з бубном. У користувача Apple все набагато простіше – всі пристрої входять в єдину екосистему і працюють на порядок стабільніше, якщо щось подібне конструювати на зв’язці, скажімо, Android та Windows. Перебуваючи за своїм Macbook, не потрібно брати в руки iPhone, щоб зателефонувати – дзвінок можна здійснити прямо з макбука.

Стабільність
Причина тут проста – що менше пристроїв, тим простіше розробникам налагоджувати операційну систему. Тому на виході у нас практично ідеальна iOS, яка не гальмує, не зависає та практично не видає жодних помилок.

Також варто відзначити, що iPhone досі є символом достатку. Не всім, звичайно, але тих, кому важливо виділитися перед іншими людьми. Навіть трирічний айфон коштує більшу суму. Як не крути, але це так. Нехай навіть куплений у кредит. Інакше не продавалися б зовні нічим не відмінні репліки iPhone.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.