iPhone 14 ще не вийшов, а Samsung його вже “тролить”

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як же цікаво, коли у світі електроніки зустрічається тонкий чи не дуже тролінг. Наприклад, одні компанії підколюють інші, висміюючи та особливості їх пристроїв. Найчастіше таке зустрічається між Apple та Samsung. При цьому саме корейська компанія відзначається цим найбільше. Як тільки виходить новий iPhone, особливо, якщо у нього є недоліки, піарники компанії просто не можуть пройти повз це і досить оперативно знімають ролики з висміюванням новинки. Але іноді вони працюють на випередження і відразу говорять про те, що не треба навіть чекати на новий смартфон, а можна просто купити зараз той Samsung, який є на ринку в даний момент. І цей рік не виявився винятком.

Коли вийде iPhone 14

Часто тролінг Samsung виявляється досить комічним не лише з погляду гострого розуму авторів сценарію, а й з погляду результату. Простіше кажучи, тролінг виявляється трохи дурним. Цього разу компанія пішла досить легким шляхом, поспішивши за кілька днів до презентації iPhone 14, яка відбудеться 7 вересня, висміятиме особливості, які точно не дотягнуть до рішень Samsung. Як мінімум за цифрами.

“Приготуйтеся до майбутньої презентації Apple, коли ви потрапите у світ, де всі повертатимуться, але не у ваш бік”, – зазначає диктор у новому відео Samsung, що рекламує Galaxy S22 Ultra і Galaxy Z Flip 4.

Чим Samsung кращий за Apple

Поки що це схоже просто на бажання вставити в свою рекламу хоч щось про iPhone, на виході якого чекає весь світ гаджетів. Але це ще не все, і далі компанія не вгамовується, починаючи перераховувати переваги своїх пристроїв.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

А ось і сам ролик:

У відео розповідається про функції , яких немає у пристроях Apple. Принаймні, у цьому поколінні ймовірність їхньої появи вкрай мала. Однією з перших називають можливості доладного корпусу Galaxy Z Flip 4. Мовляв, Apple так і не зробила того, що Samsung випускає вже кілька років.

Камера Samsung против камеры iPhone

Також відзначається, що у Samsung камера має роздільна здатність 108 Мп. Враховуючи, що iPhone досі пропонує 12 Мп, а, з чуток, зараз отримає один із модулів на 48 Мп, таке значення здається дуже високим. Ось тільки це хитрість, яка насправді не покращує якості знімків. iPhone навіть із 12 Мп є одним із лідерів цифрової фотографії, не кажучи вже про відео, де з ним ніхто не може зрівнятися.

Згадується також місячний режим, але це взагалі не варто коментувати. У нас у редакції є приказка про корисність таких функцій, в якій говориться, що ”це стане в нагоді, коли ти стоятимеш на вершині гори і тобі треба буде передати файл орлу, що пролітає повз”.

Єдина перевага, з якою дійсно можна погодитися, це 10-кратна перископічна камера S22 Ultra. Це справді може стати в нагоді. Але поклавши руку на серце, чи часто вам не вистачало такого збільшення?

Що Samsung скопіювала у Apple

Тут найцікавіше те, що Samsung має цікаву особливість. Компанія не просто висміює те, чого немає у Apple, а й часто йде її шляхом, повторюючи за нею навіть негативні речі. Так, наприклад, виробник Galaxy висміював Apple за відсутність роз’єму для навушників, але дуже скоро сам від нього відмовився. До цього вони вихвалялися навушниками в комплекті, але в наступному поколінні самі прибрали їх із коробки.

Карти пам’яті теж були відправлені на звалище історії. А ще корейська компанія багато сміялася над тим, що Apple не має зарядки в комплекті, і буквально через пару місяців випустила телефон без неї.

Зараз ми навіть не згадуватимемо, як Samsung на презентації Galaxy S22 обіцяла зниження частоти оновлення дисплея до 1 Гц, а потім на сайті в спеках писали, що мінімальне значення 48 Гц. Все це показує Samsung не з найкращого боку, але від цього її поведінка та тролінг Apple не стають менш цікавими. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.