Чи варто економити та вибирати дешеві Android-смартфони маловідомих брендів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Останнім часом на ринку з’явилося багато виробників Android-смартфонів. Багато хто з них намагається набрати фанатів, використовуючи перевірену схему – занижуючи ціни на свої пристрої. Чи варто вестися на це чи перевірені компанії все ж таки надійніше? Нині з’ясуємо.

Ціна

Це очевидно. Щоб залучити покупців, фірми-новачки ставлять на свої аксесуари досить демократичний цінник. Стратегія стара як світ. Свого часу саме завдяки їй всесвітню популярність набула Xiaomi, а останніми роками її активно використовує Realme.

Відсутність офіційних сервісних центрів

Якщо у випадку з телефоном від Samsung, Xiaomi, Huawei або іншого іменитого виробника ви легко можете звернутися в офіційний сервісний центр, щоб полагодити апарат, то з гаджетом від маловідомої фірми все буде набагато складніше. Висока ймовірність, що у вашому місті взагалі не буде офіційного місця, де візьмуться за ремонт телефону.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Проблеми зі зв’язком

У той час як великі виробники перевіряють стабільність прийому сигналу в країнах, де вони збираються продавати свої пристрої, дрібні компанії з цим зазвичай не морочаться. Ось і виходить, що зв’язок може працювати з помилками, а в деяких випадках місцеві оператори взагалі не підтримуватимуться.

Програмне забезпечення

Ще один мінус маловідомих телефонів. Є безліч історій про те, як сильно кладуть такі апарати. Причому справа зазвичай не в слабкому залізі, а в помилках програмного забезпечення. Зрозуміло, поновлення для таких телефонів практично не виходять, а значить і помилки ніхто не виправляє.

Що зрештою? Ми вважаємо, що покупка смартфона від компанії-ноунейму – лотерея. Вам може пощастити і тоді ви отримаєте непоганий пристрій за низькою вартістю, а може й не пощастити. Тоді ви точно прокляне той день, коли вирішили заощадити.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.