Xiaomi Mi MIX 2S: технічні характеристики, особливості, ціна і дата виходу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У першій половині 2018 року публіка побачить відразу два флагманських смартфона від одного бренду, якими стануть Xiaomi Mi MIX 2S і Mi 7. Новинки отримають топове технічне оснащення, але будуть сильно відрізнятися один від одного по габаритами і деякими особливостями. Про перший вже відомо досить багато фактів, в тому числі дата його анонса. Лічені години назад надійне джерело розповіло про технічні характеристики телефону, його ціну і особливості.

Сьогодні, 3 березня, видання Techdroider розкрило багато цінної інформації про смартфон Xiaomi Mi MIX 2S, що ризикує стати самим безрамковим мобільним пристроєм на ринку. За даними джерела, новинка отримає великий 6,01-дюймовий OLED-екран з роздільною здатністю 2160 на 1080 пікселів (FHD +) і співвідношенням сторін 18:9, а також зможе похвалитися захисним склом Corning Gorilla Glass 5, топовим 8-ядерним процесором Qualcomm Snapdragon 845 з тактовою частотою 2,8 ГГц, графічним прискорювачем Adreno 630, 8 ГБ оперативної і 256 ГБ постійної пам’яті, подвійний 12 Мп основною (Sony IMX363) і 8 Мп фронтальною камерами, і акумулятором ємністю 3400 мАг з підтримкою швидкої зарядки Quick Charge 4.0.

В іншому, джерело приписують майбутню новинку модулі Bluetooth 5.0 LE, Wi-Fi 802.11ac (2.4 ГГц і 5 ГГц), A-GPS, GPS, GLONASS і NFC з підтримкою платіжної системи Android Pay, скляний або керамічний корпус для забезпечення сумісності телефону з бездротовою зарядкою за стандартом Qi, а також операційну систему Android 8.1 Oreo з підтримкою функції Project Treble для моментального отримання оновлень від Google.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Купити Xiaomi Mi MIX 2S в Китаї покупці зможуть за $550. Хоч цього і не уточнюється, проте мова, швидше за все, йде про моделі з 6/128 ГБ пам’яті, тоді як топова конфігурація з 8/256 ГБ буде коштувати відчутно більше – аж до $700. До офіційного анонса телефону залишилося зовсім недовго, тому як його презентація намічена на 27 березня 2018 року . Очікується, що на полиці магазинів новинка потрапить 30 березня, тобто в п’ятницю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.