Смартфони

Топ-3 найпотужніших смартфони для мобільних кіберспортсменів

Share

Мобільний кіберспорт розвивається стрімко, а разом із ним прогресують і геймерські смартфони. Якщо ще кілька років тому подібні пристрої вважалися екзотикою, то зараз це повноправні представники ринку, які стабільно показують хороші продажі. Які геймерські моделі найкращі у 2022 році? Нині з’ясуємо.

№3 – Red Magic 7

Ціна: від 30 000 гривень

Дисплеї смартфонів лінійки Red Magic часто називають одними з найкращих на ринку та у випадку Red Magic 7 розумієш, що це не випадково. Тут встановлена ​​6.8-дюймова панель з частотою оновлення 165 Гц і часом відгуку 720 Гц, що краще, ніж практично в будь-якого іншого телефону на ринку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як і належить ігровому апарату, тут встановлено Snapdragon 8 Gen 1, якому асистують до 18 ГБ оперативної пам’яті і до 256 ГБ постійної пам’яті. Зрозуміло, Red Magic 7 має цілий набір геймерських фішок: бічні тригери, спеціальний ігровий режим і багато іншого.

№2 – Xiaomi Black Shark 5 Pro

Ціна: від 30 000 гривень

Black Shark 5 Pro пропонує геймеру все, що йому потрібне. У нього на борту є дисплей із частотою оновлення 144 Гц, топова продуктивність за рахунок процесора Snapdragon 8 Gen 1 і одна з найшвидших зарядок на ринку – 120 Вт. Завдяки їй розряджений в нуль акумулятор на 4650 мАг знову готовий до експлуатації лише через 15 хвилин.

Основною ж фішкою моделі є магнітні курки, що виїжджають із корпусу. Ергономічно вони виконані ідеально, що забезпечує максимально комфортний геймплей без потреби у додаткових аксесуарах.

№1 – ASUS Rog Phone 6 Pro

Ціна: біля 50 000 грн.

ASUS ROG Phone 6 Pro – один з останніх релізів тайванської компанії і, очевидно, має повний порядок зі спіками. Він оснащений 6.78-дюймовим дисплеєм із частотою оновлення 165 Гц, а також додатковим 2-дюймовим екраном на спинці. На корпусі є сенсорні курки, а за продуктивність відповідає топовий Snapdragon 8+ Gen 1.

Ще одним козирем девайсу можна назвати автономність. Під капотом ROG Phone 6 Pro ховається монструозний АКБ на 6000 мАг, якого вистачить на кілька годин активного геймінгу з максимальною герцюванням екрану. Швидка зарядка теж на місці, її потужність – 65 Вт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    Новий складаний смартфон Motorola отримає безліч змін

    Вже з'явилося багато інформації про складний смартфон Motorola, який вийде цього року. Інший Інсайдер, Судханшу…

    19.05.2024

    Розробники браузерів для iOS зіткнулися з обмеженнями з боку Apple

    Apple почала виконувати розпорядження Європейського Союзу про відкриття доступу до своїх продуктів для сторонніх розробників.…

    19.05.2024

    Android-смартфони будуть працювати від акумулятора значно довше

    Кожна нова версія ОС Android пропонує безліч нових цікавих функцій, які найбільш активно рекламуються. Є…

    19.05.2024

    Через штучний інтелект люди залишаються без роботи

    Кнесет (парламент Ізраїлю - ред.).Дані представлені у зв'язку зі все більш активним використанням комп'ютеризації та…

    19.05.2024

    Samsung Galaxy A53 отримав урізану версію One UI 6.1

    Компанія Samsung почала поширювати оновлення фірмової оболонки One UI 6.1 для смартфонів Galaxy A53. Прошивка…

    19.05.2024

    Названо 10 найлегших для злому чотиризначних паролів

    Існує 10 000 можливих комбінацій для 4-значного пароля, але люди зазвичай використовують найпопулярніші PIN-коди, а…

    19.05.2024