Топ-3 найпотужніших смартфони для мобільних кіберспортсменів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Мобільний кіберспорт розвивається стрімко, а разом із ним прогресують і геймерські смартфони. Якщо ще кілька років тому подібні пристрої вважалися екзотикою, то зараз це повноправні представники ринку, які стабільно показують хороші продажі. Які геймерські моделі найкращі у 2022 році? Нині з’ясуємо.

Реклама

№3 – Red Magic 7

Ціна: від 30 000 гривень

Дисплеї смартфонів лінійки Red Magic часто називають одними з найкращих на ринку та у випадку Red Magic 7 розумієш, що це не випадково. Тут встановлена ​​6.8-дюймова панель з частотою оновлення 165 Гц і часом відгуку 720 Гц, що краще, ніж практично в будь-якого іншого телефону на ринку.

Як і належить ігровому апарату, тут встановлено Snapdragon 8 Gen 1, якому асистують до 18 ГБ оперативної пам’яті і до 256 ГБ постійної пам’яті. Зрозуміло, Red Magic 7 має цілий набір геймерських фішок: бічні тригери, спеціальний ігровий режим і багато іншого.

№2 – Xiaomi Black Shark 5 Pro

Ціна: від 30 000 гривень

Black Shark 5 Pro пропонує геймеру все, що йому потрібне. У нього на борту є дисплей із частотою оновлення 144 Гц, топова продуктивність за рахунок процесора Snapdragon 8 Gen 1 і одна з найшвидших зарядок на ринку – 120 Вт. Завдяки їй розряджений в нуль акумулятор на 4650 мАг знову готовий до експлуатації лише через 15 хвилин.

Основною ж фішкою моделі є магнітні курки, що виїжджають із корпусу. Ергономічно вони виконані ідеально, що забезпечує максимально комфортний геймплей без потреби у додаткових аксесуарах.

№1 – ASUS Rog Phone 6 Pro

Ціна: біля 50 000 грн.

ASUS ROG Phone 6 Pro – один з останніх релізів тайванської компанії і, очевидно, має повний порядок зі спіками. Він оснащений 6.78-дюймовим дисплеєм із частотою оновлення 165 Гц, а також додатковим 2-дюймовим екраном на спинці. На корпусі є сенсорні курки, а за продуктивність відповідає топовий Snapdragon 8+ Gen 1.

Ще одним козирем девайсу можна назвати автономність. Під капотом ROG Phone 6 Pro ховається монструозний АКБ на 6000 мАг, якого вистачить на кілька годин активного геймінгу з максимальною герцюванням екрану. Швидка зарядка теж на місці, її потужність – 65 Вт.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ