Кращі смартфони виставки MWC 2018

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Виставка MWC 2018 – це найбільший захід, присвячений новим смартфонам і технологіям зв’язку. Ми зробили підбірку кращих смартфонів з цього заходу, а, отже, цікавих прем’єр на 2018 рік.


Смартфони були перераховані в алфавітному порядку.

Asus ZenFone 5

Asus ZenFone 5

Нова серія смартфонів ZenFone 5 на перший погляд виглядає як iPhone X, але він майже в два рази дешевший і пропонує багато цікавих рішень. Нові пристрої Asus працюють на новітньому процесорі Qualcomm Snapdragon 636, створений в 14-нанометровій технології виробництва і підтримується навіть 6 Гб оперативної пам’яті. Це забезпечує на 40 відсотків. більш високу обчислювальну потужність процесора і на 10 відсотків він більш економічний, ніж його попередник.

Дата виходу: Березень-квітень

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ціна: близько 550 доларів

LG ThinQ V30S

LG ThinQ V30S

V30S ThinQ це оновлена ​​версія смартфона LGV30. LG V30S ThinQ яка відрізняється від класичного V30 тільки технічними деталями. Телефон отримав 6 Гб оперативної пам’яті і 128 Гб вбудованого простору на дані. Однак найбільшим нововведенням LG V30S ThinQ є використання штучного інтелекту. Який дозволить управляти холодильником, розумним кондиціонером і т. і. Напрямок розвитку пристроїв для LG з виходом в штучний інтелект найкраще видно в додатку камери.

Дата виходу: II квартал 2018

Ціна: невідома

Nokia 8 Sirocco

Nokia 8 Sirocco

Остання новинка HMD – це поліпшена версія Nokia 8 Sirocco на голому Андроїд. На жаль, всупереч очікуванням шанувальників, це не зовсім нова модель, а просто спеціальна версія Nokia 8. Незважаючи на це, смартфон обіцяє бути цікавим.

Nokia 8 Sirocco має дисплей pOLED 2K з діагоналлю 5,5 дюйма з закругленими краями, що займає всю ширину корпусу. Його товщина по краях становить 2 мм. Дві камери ззаду, оснащені оптикою від компанії carl ZEISS і має широкоугольну основну камеру з роздільною здатністю 13 Мп, яка забезпечує дворазовий оптичний зум.

Дата релізу: початок квітня.

Ціна: 910 $

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 і S9 +

Наступник одного з кращих, а на думку багатьох, кращого смартфона з минулого року – Galaxy S8. Набагато краще камера – це головна фішка нової моделі. Збільшена потужність обох пристроїв, додана функція зйомки відео в уповільненому темпі і поліпшений дисплей Infinity Display

Дата виходу: 16 марта

Ціна: За Galaxy S9 1050 $. Galaxy S9 Plus – 1160 $.

Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 і XZ2 Compact

Успішне повернення марки Sony Mobile, яка в минулому році не створила цікавого флагмана. Обидва пристрої мають потужний процесор Qualcomm Snapdragon 845. Були також забезпечені Системою Динамічної Вібрації, що нагадує рішення з консольних геймпадах. Крім того, нові Xperia отримали опцію запису відео в технології 4K і HDR в slow-mo з роздільною здатністю 1080p.

Дата виходу: Березень

Ціна: Невідома

Де решта інші виробники?

Якщо не брати до уваги малі компанії і китайців, то Huawei і Xiaomi представлять свої флагманські смартфони на 2018 рік 27 березня. HTC і Motorola також відклали прем’єру своїх флагманів на більш пізній термін.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.