Який iPhone вибрати після Android влітку 2022 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Половина людей у ​​світі користується моделями Apple, а інші віддають перевагу системі Андроїд. Давайте розглянемо список нових айфонів, які практично схожі з Андроїдом, коштують вони теж до речі не так вже й дорого. А ми рекомендуємо магазин техники Ringoo де ви вигідно можете придбати техніку Apple.

Вибираємо моделі

1. iPhone SE

Модель 2020 року, але вона все ще є у продажу, в магазині її продають за дуже демократичною ціною. Головним фактором, що привертає увагу, є звичайно не тільки ціна, але і міцний компактний корпус, схожий з моделлю Айфон 8. До речі, це практично єдина модель, яка має знаменитий Touch ID.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Екран має максимум яскравості, відмінну контрастність. Такою моделлю можна користуватися сонячними днями, завдяки спеціальному режиму яскравість відразу ж переналаштовується в потрібний режим. А ще всередині процесора даної моделі є флагманська, але дуже сильна продуктивність. Можна скачати багато програм з іграми.

2. iPhone 11

Вважається найпопулярнішою моделлю, яка продається найчастіше. Якщо бюджет має обмеження, 20 000 грн, то купуйте цю модель. Вона практично така сама, як і Айфон 13, правда немає підтримки 5G. Для 2022 року це шикарна угода. За таку ціну можна отримати потужний процесорний блок, хорошу камеру, тривалу автономну роботу додатків.

Також у пристрої є ширококутний об’єктив, нічний режим для зйомки та багато інших корисних функцій. Якщо можна дозволити собі більше …

Ціна

Тут iPhone програє. Якщо ви хочете приєднатися до табору Apple, будьте готові витратити цілий статок. Тим часом ринок переповнений смартфонами Android для користувачів будь-якого розміру гаманця. Є бюджетні моделі вартістю до 5000 гривень, а також суперфлагмани, де доведеться віддати більше 50 000 гривень.

Зовсім скоро на світ вийде новенький iPhone 14.

Він повинен вийти приблизно в середині вересня, виробники кажуть, що всього буде 4 моделі, ніякого міні екрана не буде. Про моделі нарешті вийдуть без “чубчика”, яка набридла багатьом. Основний формат камери складає 48 Мп.
Усі з нетерпінням очікують на вихід нової моделі, яка обіцяє бути ще потужнішою, ніж його попередники. Дисплей матиме змінну частоту з оновленням системи ГЦ.
Також можна виділити роботу в режимі автономності, за неофіційною версією iPhone 14 отримає акумулятор, з ємністю до 3100 мАг.

Підсумок

Підсумовуючи можна сказати лише одне, айфони та андроїди щільно увійшли в наше життя, і щороку на світ виходять нові моделі, більш вдосконаленого рівня. Що ж вибрати? Право залишається за покупцем. І ті, і ті пристрої мають свої переваги та недоліки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.