Samsung розповіла про неочевидні відмінності між Galaxy S9 і Galaxy S8

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Компанія Samsung опублікувала на своєму офіційному сайті інфографіку, яка демонструє відмінності між новим Galaxy S9 і торішнім Galaxy S8. Крім досить очевидних змін, на кшталт більш потужного процесора, камери зі змінною діафрагмою і стереодинамиків, власників нових смартфонів чекає безліч інших змін, які досить просто випустити з уваги.

Реклама

Першою непомітною на перший погляд зміною в Galaxy S9 стало більш товсте скло Corning Gorilla Glass 5. Як результат, екран нових флагманів буде складніше пошкодити.

Також Samsung змінила габарити Galaxy S9 і Galaxy S9 Plus в порівнянні з попередниками. Компанія трохи зменшила верхні і нижні межі, тому дисплей тепер займає більше місця на передній стороні.

Виробник також повністю переробив всі механічні кнопки. Вони стали трохи товщі і розташувалися вище, тому їх зручніше натискати, ніж в минулому поколінні.

У нових смартфонах використовується більш міцний сплав металу, завдяки чому він буде менше дряпатися і деформуватися при ударах. Крім цього, металевий каркас став трохи більше виступати над склом, щоб з меншою ймовірністю розбилося при падінні.

На відміну від попередників, у Galaxy S9 і Galaxy S9 Plus не видно датчиків над дисплеєм. Крім того, сам екран став темнішим, тому в вимкненому стані він зливається з корпусом.

18pGPjkz27U7GSEQSYDyJ3JaleAUobnA.png (47 KB)

У Galaxy S9 і Galaxy S9 Plus встановлений новий датчик серцебиття на задній стороні, що дозволяє визначати коефіцієнт серцевого навантаження.

Вперше за весь час призначений для користувача інтерфейс Samsung отримав підтримку горизонтального режиму. Досить перевернути екран, щоб іконки змінили розташування.

До всього іншого, Samsung записала 10 нових рингтонів і звуків будильника, виконаних в різних музичних жанрах.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерело4pda.ru

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ