Смартфони

Названо 4 причини, чому варто купити протиударний смартфон

Share
Час читання: 4 хв.

Літо — не лише час знижок на смартфони, а й період, коли багато виробників випускають нові моделі, хоч і трохи ризикують. Якщо вам набрид ваш старий телефон, і ви шукайте надійний телефон з хорошими характеристиками , рекомендуємо придивитися до крутої новинки Doogee S89 – не просто захищеному смартфону, а справжньому флагману у своєму сегменті. Пристрій чекали давно: на даний момент, це топовий смартфон компанії, який розрахований не тільки на любителів екстремальних видів спорту, але й для простих городян, які вибирають недорогий телефон із гарним залізом. Ось 4 причини, чому я купив Doogee S89 і не шкодую про це.

Недорогий смартфон із гарними характеристиками

Купити недорогий смартфон у 2022 досить непросто: або характеристики будуть дуже скромними, або пристрій працюватиме під керуванням старої версії Android та не отримає оновлень. Виявляється, це не так: у Doogee S89 встановили непоганий процесор MediaTek Helio P90 – восьмиядерний чіп, який працює на частоті 2,2 ГГц. Можливо, не найпродуктивніший, але для умовного Genshin Impact, перегляду відео в 4К мені вистачає ресурсів.

У швидкодії Doogee S89 можна тільки позаздрити: чіп разом з 8 Гб оперативної пам’яті LPDDR4X працює чудово. Програми не доводиться закривати за собою: ресурсів вистачає, щоб тримати у фоновому режимі кілька програм, серед яких є Google Chrome із десятками вкладок, парочка ігор та кілька месенджерів. На мій суб’єктивний погляд, саме 8 Гб оперативної пам’яті – найбільш оптимальний обсяг пам’яті для смартфона в 2022 році. Сховище в смартфоні розраховане лише на 128 Гб, але його можна розширити до 512 Гб за рахунок картки пам’яті.

Doogee S89 – потужний смартфон у плані автономності. Незважаючи на місцями ненажерливий процесор і великий Full HD+ екран на 6,3 дюйми, батареї вистачає на 18-19 годин, якщо користуєшся всім поспіль, включаючи ігри. Якщо бути менш активним і не відволікатися на перевірку повідомлень, телефон пропрацює дві доби без підзарядки ! Заряджається батарея на 12000 мА*год досить швидко – до 30% всього за 45-50 хвилин за допомогою комплектного адаптера на 65 Вт.

Купити Doogee S89

Смартфон з гарною камерою до 20000

Погодьтеся, зараз на ринку часто трапляються бюджетні смартфони з хорошими камерами , але низькою продуктивністю або навпаки. У Doogee S89 розробникам вдалося цього уникнути: у смартфоні встановлено потрійний модуль на 48 Мп, один із яких – тепловізор для нічного бачення . Якщо вам це незвичайна фішка, тоДля смартфонів Doogee це цілком звичайна функція. У денний час камера робить чудові знімки в режимі HDR, які навіть обробляти не потрібно.

Класно працює нічний режим: фотографії у темряві або при низькому освітленні виходять деталізованими і також не вимагають додаткової обробки. За своїми відчуттями, можу сказати, що в смартфоні вдалося одночасно поєднати і високу продуктивність у додатках, і гідну камеру, яка, швидше за все, порадує навіть найвибагливіших користувачів.

Гарний недорогий смартфон 2022

Всупереч поширеній думці, мовляв, протиударний смартфон має мізерний дизайн, Doogee S89 спростовує цю тезу: корпус виконаний з якісних матеріалів, не страждає від подряпин, ударів, а гумові вставки дозволяють йому зручно лежати в руці і не вислизати немов мило. Для додаткового захисту можна використовувати металеву накладку: вона не спотворює смартфон, хоч і робить його трохи важчим.

Так що, незважаючи на низьку ціну, зовнішній вигляд Doogee S89 – еталон для будь-якого іншого пристрою: всі елементи на корпусі пророблені до дрібниць, по краях є написи, а приємну ребристу кнопку включення і зовсім хочеться натискати частіше – чому до цього не додумалися інші виробники смартфонів, які коштують у рази дорожче?

Doogee S89 виділяється серед інших смартфонів завдяки своїй індикації на задній панелі: виробник вбудував туди «очі Бетмена», назвавши фішку Doogee Eye. У налаштуваннях можна регулювати колір цього незвичайного LED-підсвічування, призначати його на різні функції, починаючи з вхідного дзвінка і закінчуючи світломузикою. Коротше, дуже незвичайно та цікаво. Найголовніше – підсвічування не ріже око, не відволікає і не псує зовнішній вигляд смартфона. Doogee S89, як і раніше, виглядає брутально, але тепер ще й дуже акуратно і лаконічно.

Який смартфон на Android вибрати

Як уже говорилося вище, купівля недорогого смартфона – свого роду авантюра, коли можна через незнання купити телефон зі старою версією Android. Doogee S89 за замовчуванням має Android 12 і регулярно отримує оновлення. Отже, смартфон захищений від падінь та вологи за найсерйознішими стандартами IP68 та MIL-STD-810H, а також довго працюватиме на актуальній версії операційної системи.

Схоже, зараз і справді чудовий час купити Doogee S89 вигідно: виробник влаштував невеликий розпродаж, тому смартфон продається зі знижкою 50%. Зручно і те, що акція поширюється навіть на вигідні комплекти, в які, крім самого телефону, входять бездротова зарядка, смарт-годинник або адаптер на кілька пристроїв.

Пристрій треба брати прямо зараз, бо дешевше вже не буде. Сам я купив його чи не на 50% дорожче, хоча телефон відпрацьовує суму сповна. У вас є кілька днів, щоб купити захищений смартфон зі знижкою – не тягніть із покупкою, щоб пізніше не кусати лікті!

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: поради
  • Останні записи

    Низький попит призведе до падіння цін на iPhone 16

    Попри високі очікування, початкові продажі iPhone 16 виявилися нижчими за прогнозовані. Аналітики вважають, що причиною…

    22.09.2024

    Джоні Айв у співпраці з OpenAI створюють смартфон, який переверне ринок

    Легендарний колишній дизайнер Apple Джоні Айв спільно з OpenAI, яка останнім часом привертає багато уваги…

    22.09.2024

    iPhone 16 Pro Max пройшов перевірку на міцність від JerryRigEverything

    Автор YouTube-каналу JerryRigEverything продовжує тестувати на міцність популярні смартфони, і його нове відео присвячене флагманському…

    22.09.2024

    Google Pixel 9 Pro Fold представив нову ексклюзивну можливість для відеодзвінків

    Google Pixel 9 Pro Fold отримав унікальну функцію для онлайн-відеодзвінків, яка тепер доступна в Google…

    22.09.2024

    Оновлення до Android 14 стало доступним для Nokia XR20

    Nokia, точніше HMD, відстає з оновленням своїх телефонів до Android 14 порівняно з іншими виробниками,…

    22.09.2024

    Logitech випустила лімітовану версію культової миші G502

    Logitech оголосила про випуск лімітованої версії своєї популярної ігрової миші G502, присвяченої десятиріччю її появи…

    22.09.2024