Приголомшливий Xiaomi Mi MIX 2S зі сканером в екрані вперше на відео

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайська корпорація Xiaomi вже повідомила, що анонс флагманського смартфона Mi MIX 2S відбудеться 27 березня 2018 року, тобто в кінці нинішнього місяця. Раніше в мережу не один раз потрапляли живі фотографії майбутньої новинки, а також відеоролик, на якому демонструвався принцип управління системою Android за допомогою жестів. Проте, якісного відеоролика з показом мобільного пристрою з усіх боків не було, але сьогодні він з’явився.

У мережу виклали концептуальне відео, зроблене за допомогою комп’ютерної графіки. Воно дозволяє поглянути на приголомшливий Xiaomi Mi MIX 2S зі сканером в екрані прямо зараз, не чекаючи офіційного анонса. На зовсім короткому 24-секундному відеоролику можна легко помітити, що телефон оснащений подвійною основною камерою з вертикальним розташуванням, а його задня кришка виготовлена з 3D-скла або ж, що більш імовірно, кераміки. Є думка, що під нею ховається магнітна індукційна котушка, за рахунок якої смартфон зможе похвалитися підтримкою бездротової зарядки за технологією Qi .

Лицьова частина смартфона Xiaomi Mi MIX 2S виглядає просто неймовірно, тому як на ній знайшлося місце лише для величезного безрамкового екрану, що займає все 100% площі на лицьовій частині. Він позбавлений (в розумних межах) відступів з усіх боків, а всі датчики, за словами творця відео, вбудовані в AMOLED-дисплей. Там же можна знайти і дактилоскопічний сканер відбитків пальців, що знаходиться в нижній частині дисплея.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За попередньою інформацією, флагман Mi MIX 2S дійсно отримає самий безрамковий дисплей на ринку, але, звичайно, не такий, як на відео. У його нижній частині буде знаходитися невеликий відступ в 2-4 мм, в якому виробник має намір розмістити фронтальну камеру і багато інших датчики. Сьогодні, пару годин тому, китайська Xiaomi підтвердила , що апаратної основою цього мобільного пристрою стане топовий 8-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 845 з тактовою частотою 2,8 ГГц.

Покупці зможуть придбати Xiaomi Mi Mix 2S в декількох конфігураціях, сама просунута з яких отримає 8 Гб оперативної пам’яті і 256 ГБ ПЗУ. Прямо «з коробки» на телефон буде встановлена операційна система Android 8.1 Oreo (MIUI 9) з підтримкою функції Project Treble для швидкого отримання оновлення програмного забезпечення від Google.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОakket.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.