Смартфони

Який смартфон має найкращу камеру: Топ-7 в 2022

Share
Час читання: 2 хв.

Телефон давно перестав бути лише засобом зв’язку. Сучасна людина віддає перевагу смартфону з гарною камерою, щоб мати можливість відобразити найпам’ятніші моменти з життя. Звичайній людині легко розгубитися, оскільки ринок переповнений інноваційними моделями. Щоб покупцю було простіше орієнтуватися, професіонали склали рейтинг смартфонів із гарною камерою.

  1. Яскравий представник китайської компанії Xiaomi – Redmi Note 10 Pro має всі найкращі якості. Незважаючи на те, що модель була представлена ​​на світовий ринок кілька років тому, вона, як і раніше, користується заслуженою популярністю. Камера, яка має роздільну здатність 108 МП – це головний плюс флагмана. Вона знімає будь-якої доби однаково чітко. Телефон представлений у стильному дизайні, має потужну батарею.
  2. До компанії Apple користувачі ставляться по-різному, але слід визнати, що вона випускає смартфони з найкращою у світі камерою. Найбільший екземпляр у лінійці – iPhon 13 наділений чудовою камерою. Є в цьому смартфоні ще один плюс у вигляді телеоб’єктива за допомогою 3-кратного зуму. Якість нічної зйомки вища за всякі похвали.
  3. Телефони корпорації Samsung заслужено користуються популярністю у тих користувачів, хто цінує надійність та високу якість за розумні гроші. Модель Samsung S22 Ultra оснащена двома потужними камерами, одна з яких дозволяє отримувати знімки із 10-кратним збільшенням. Стильний лаконічний дизайн та чутливий сенсор відрізняє флагман від багатьох інших відомих смартфонів.
  4. Ще одного “корейця” – Google Pixel 6 Pro інженери забезпечили чудовою камерою. Фахівці ставлять цей смартфон в один ряд із найкращими телефонами даного класу. Камера здатна знімати будь-якої доби в будь-яких умовах. Апарат має потужний акумулятор, що дозволяє працювати досить довго.
  5. Незважаючи на те, що гаджет OnePlus 10 Pro за іншими показниками поступається відомим моделям, якість камери, встановлена ​​в ньому, вище за будь-які похвали. Якщо додати до переваг смартфона ємну батарейку, чутливий сенсор і дисплей з чудовою роздільною здатністю, можна отримати чудовий пристрій, який відповідає всім запитам.
  6. Xiaomi 12 Pro – ще одна класна модель телефонів із гарною камерою. Пристрій має величезний сенсор, що дозволяє отримувати глибокі знімки з чудовою передачею кольору. В іншому він працює як звичайний смартфон.
  7. Смартфони Huawei завжди відрізнялися своїми фотоможливостями. Модель Huawei Р50 Pro оснащена чутливим сенсором та передовим датчиком. Це сусідство дозволяє отримувати класні знімки, незалежно від часу та умов.

Технології зробили крок далеко вперед, і користувачі хочуть користуватися всіма їхніми благами. Хороша камера – важливий показник, на який звертають увагу при покупці.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Nintendo Switch 2 вийде навесні 2025 року з магнітними джойконами і новим дизайном стіків

    У недавньому випуску іспанського подкасту Vandal Radio було розкрито нові подробиці про майбутню консоль Nintendo…

    28.09.2024

    Смарт-телевізори Samsung та LG роблять приховані скріншоти

    Популярні моделі смарт-телевізорів Samsung та LG таємно роблять скріншоти екрану, навіть коли користувач використовує їх…

    28.09.2024

    OpenAI планує збільшити вартість підписки на ChatGPT до $44

    OpenAI готується залучити $7 мільярдів у новому раунді фінансування, що може підвищити її оцінку до…

    28.09.2024

    Годинник Xiaomi Watch 2 випустили в новому кольорі

    На міжнародному ринку з'явилася нова версія розумного годинника Xiaomi Watch 2 у стильному кольорі Titan…

    28.09.2024

    VIVO випередила Samsung і Google у випуску Android 15 для флагманів

    Чудова новина для власників флагманських смартфонів VIVO – компанія першою серед великих брендів надала стабільні…

    28.09.2024

    Apple відмовляється від інвестицій в OpenAI

    Apple відмовилася від планів інвестувати в OpenAI, одного з провідних гравців у сфері штучного інтелекту,…

    28.09.2024