Розкладушку Gionee W919 показали на “живих” фото

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайський бренд Gionee пішов за прикладом Samsung і розробив власне бачення смартфона-розкладачки під назвою Gionee W919. У грудні минулого року новинка вже встигла відзначитися на сайті китайського телекомунікаційного агентства TENAA , а в січні цього року були опубліковані її рендери.

Згідно з даними з TENAA, Gionee W919 отримав два 4,2-дюймових дисплея з роздільною здатністю 1280 х 720 пікселів, невідомий восьмиядерний чіп з тактовою частотою ядер до 2,5 ГГц (ймовірно, це Helio P25), 6 Гб оперативної і 128 Гб вбудованої пам’яті , а також 16 Мп основна і 5 Мп фронтальна камери.

На відміну від раніше опублікованих зображень, нові фотографії Gionee W919 показують його з усіх боків і до найдрібніших подробиць – смартфон створює враження дорогого і стильного пристрою з гармонійним поєднанням металу і скла.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Передбачалося, що офіційний анонс Gionee W919 відбудеться одночасно з дебютом розкладачки Samsung W2018, однак цього не сталося. З чуток, перенесення релізу апарату пов’язаний з фінансовими труднощами компанії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.