Doogee привезла на MWC 2018 смартфони з незвичайним дизайном

Цього року китайські виробники дійсно дивують своїми апаратами і розробками. Продовжуючи висвітлювати новини з виставки MWC 2018, не можемо не розповісти про новинки від компанії Doogee. Вона зробила акцент на смартфони з дійсно тонкими рамками і розробила власний гнучкий дисплей.

Основна увага журналістів на стенді Doogee була прикута до нового Doogee Mix 4. У нього мінімальні рамки з усіх боків навколо широкоформатного дисплея. В останній також вбудований сканер відбитків пальців. «Фішка» апарату полягає в тому, що перед нами слайдер. Досить просто трохи опустити екран вниз, щоб отримати доступ до фронтальної камери і розмовного динаміку. Рішення однозначно цікаве.

Не менш цікаво виглядає і Doogee Mix 3. У нього також мінімальні рамки з усіх боків, але над дисплеєм все ж знайшлося місце для розмовного динаміка. А ось фронтальної камери у нього просто немає, так як її замінює основна. Остання має відкидний механізм, що дозволяє використовувати її для зйомки з різних сторін.

Ще однією з представленої новинки став Doogee V. Він отримав вбудований прямо в дисплей сканер відбитків пальців.

Doogee V

Також Doogee показала гнучкий екран власної розробки, який буде встановлений в одному з майбутніх смартфонів компанії.

Doogee

Крім того, Doogee привезла на виставку безліч фірмових аксесуарів, в тому числі кілька моделей повністю бездротових навушників і станцію швидкої бездротової зарядки.

Технічні характеристики і вартість всіх нових смартфонів поки тримаються в таємниці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.