Інсайдер про iPhone 14 Pro: найкраща камера на ринку та потужний звук

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До презентації Apple залишилося близько місяця – і, як стверджує один з інсайдерів, йому вже вдалося протестувати старші моделі iPhone 14. Свої враження про майбутні новинки він розповів в «інтерв’ю» іншому галузевому інформатору – і в основному вони виявилися позитивними.

Згідно з публікацією інсайдера LeaksApplePro з посиланням на власне джерело, що ознайомилося із зразками iPhone 14 Pro і 14 Pro Max, обидва гаджети можна охарактеризувати як «товсті». Крім того, модуль камери у флагманів нового покоління сильно випирає із корпусу.

Новий 48-мегапіксельний датчик основної камери Pro-версій iPhone 14, як повідомляється, стане “найкращим рішенням для смартфонів при достатньому освітленні”. При цьому нічний режим зйомки поки має деякі проблеми у вигляді сильного цифрового шуму, але очікується, що Apple вирішить їх до релізу стабільної версії iOS 16.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Джерело заявило, що нова форма вирізу ніяк не позначилася на функціональності смартфонів. За його словами, спочатку «знак оклику» виглядає незвично, але згодом це відчуття йде. Він також зазначив, що динаміки були покращені, а якість дисплея в цілому можна порівняти з панелями для iPhone 13 Pro та iPhone 13 Pro Max.

За чутками, Apple також покращить автономність новинок у порівнянні з актуальними моделями, але будь-якої інформації про це інсайдер не надав. Сама компанія, як правило, неофіційну публікацію ніяк не прокоментувала.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.