5 особливостей Galaxy S9, які повинен запозичити iPhone

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Незважаючи на те, що новий флагман Samsung вийшов не надто видатним, в ньому є речі, які Apple варто було б запозичити для iPhone.

Реклама

Нові кольори

Це прозвучить смішно, але iPhone X дійсно не вистачає кольорів. Навіть iPhone 8 продається в прекрасному золотому кольорі, яким Apple чомусь обділила «старшу» модель.

Galaxy S9 продається відразу в чотирьох яскравих кольорах, серед яких пурпурний і синій. Обидва виглядають дуже приємно і допомагають урізноманітнити модельний ряд пристроїв. Користувачі, в свою чергу, будуть виділятися на тлі білих і чорних однакових смартфонів інших фірм.

Ультра slow-mo

Так, iPhone вже вміє знімати в уповільненому режимі з частотою 240 кадрів в секунду. У більшості випадків цього ефекту вистачає, але було, як мінімум, непогано мати можливість знімати ще повільніші відео. Багато роликів ця функція зробить більш захоплюючими і вражаючими.

Діафрагма f / 1.5

У камері Galaxy S9 використовується комбінована діафрагма. Вона може змінюватися в залежності від зовнішніх умов освітлення. Саме завдяки цій особливості флагман Samsung може робити яскраві і чіткі фотографії в темряві. iPhone, на жаль, справляється з цим погано. І смартфону Apple точно не завадила б камера з розширеною діафрагмою.

 

Порт USB-C

Apple одна з багатьох компаній, яка брала участь в розробці стандарту USB-C і навіть задіяла його в своїх комп’ютерах. Проте до смартфонів ця тенденція не дійшла. І до сих пір невідомо, що заважає корпорації замінити Lightning на USB-C – то, що у користувачів дуже багато Lightning-аксесуарів або те, що з USB-C не вийде багато заробляти на перехідниках і проводах.

Робота в двох додатках одночасно

Смартфони Samsung вже давно можуть одночасно запускати кілька додатків. Дисплей Galaxy S9 + ідеально для цього підходить. Також, як підійде гігантський екран майбутніх iPhone. Apple пора зробити крок в цьому напрямку, тим більше подібний досвід у компанії вже є. Адже в iPad режим багатозадачності з’явився кілька років тому.

І хоча флагман Samsung вийшов нудним і вельми неоднозначним, в ньому є ряд цікавих особливостей, які Apple могла б взяти на замітку. У 2018 року вийдуть відразу три нових iPhone і вони обов’язково повинні здивувати. Можливість запускати відразу дві програми одночасно і камера з розширеною діафрагмою точно їм в цьому не завадять. І якщо вже Samsung краде ідеї, то чому Apple не можна?

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоmacdigger.ru

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ