Представлено Samsung Galaxy Flip 4: новий екран, топовий процесор та швидка зарядка

Під час презентації Unpacked 2022 компанія Samsung представила розкладачку Galaxy Flip четвертого покоління. Зовні новинка дуже схожа на торішню, але отримала низку апаратних покращень. Зберігши всі ключові властивості попередника, смартфон став потужнішим і компактнішим – при цьому його автономність збільшилася. Крім того, захищений від води апарат обзавівся міцнішим захисним склом.

“Обличчям” Galaxy Flip 4 став гнучкий 6,7-дюймовий дисплей Dynamic AMOLED X2 з роздільною здатністю 2640×1080 пікселів (співвідношення сторін 22:9) та захисним покриттям Ultra Thin Glass (UTG) нового покоління. Порівняно з минулорічною версією він отримав розширений діапазон частоти оновлення – від 1 до 120 Гц. Це має покращити автономність смартфона за рахунок зниження навантаження на АКБ під час перегляду статичних зображень.

Діагональ зовнішнього екрана розкладачки становить 1,9 дюйми при роздільній здатності 512×260 пікселів. Він може відображати інформацію про вхідні дзвінки або сповіщення, а також виводити час та іншу інформацію в режимі Always on Display. Корпус новинки прикритий загартованим склом Corning Gorilla Glass Victus+ та захищений від попадання води за стандартом IPX8.

За продуктивність смартфона відповідає найновіший флагманський процесор Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1. Об’єм оперативної пам’яті у Galaxy Flip4 фіксований (8 ГБ), а накопичувач, залежно від конфігурації, має ємність 128, 256 або 512 ГБ. Незважаючи на потужну начинку, апарат став трохи компактнішим за попередника: 165,2 x 71,9 x 6,9 мм у розкритому стані, і 84,9 x 71,9 x 15,9 мм (17,1 мм з урахуванням шарніра). у складеному.

Модуль тильної камери пристрою включає два датчики з роздільною здатністю 12 Мп. Основний має апертуру f/1.8, розмір пікселя 1,8 мкм та оснащений системою оптичної стабілізації. Додатковий (f/2.4, 1,22 мкм) обладнаний ширококутним склом (123 °). Фронталка, врізана в основний екран, отримала 10-мегапіксельний датчик (f/2.4).

Зовнішній дисплей також використовується як видошукач в режимі Quick Shot для селфі-зйомки на складений апарат. А частково зігнувши смартфон, можна записувати відео та робити групові фотографії без допомоги рук та штатива.

Місткість акумулятора смартфона становить 3700 мАг проти 3300 мАг у торішньої моделі. Він підтримує функцію швидкого заряджання потужністю 25 Вт – за заявою виробника, всього за 30 хвилин АКБ заповнює 50% енергії.

Смартфон представлений у чотирьох варіантах забарвлення корпусу: чорного, світло-синього, золотистого і фіолетового. Додатково кастомізувати розкладачку можна за допомогою фірмових чохлів.

Ціна Galaxy Flip4 стартує від $999.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.