Шикарні iPhone X і iPhone X Plus в золотому кольорі для любителів розкоші на фото

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Так вже в світі склалося, що золотий колір асоціюється з багатством і владою. Саме тому багато років тому компанія Apple однією з перших почала випускати смартфони iPhone в такому колірному рішенні, які спочатку дуже активно купували, а потім цей колір став дуже слабко привертати увагу покупців, в Європі та США. Втім, вже в 2018 році «яблучна» корпорація може випустити нові iPhone X і iPhone X Plus, які, найімовірніше, покупці зможуть придбати в золотому кольорі.

Нові флагмани Apple, анонс яких відбудуться у вересні 2018 року, отримають скляний корпус, як і нинішній iPhone X. Щоб надати телефонами золотий колір «яблучної» корпорації доведеться пофарбувати хірургічну сталь, а також скло на задній кришці. У такому випадку, якщо вона це зробить, золотий колір двох нових смартфонів буде кардинально відрізняти від тих колірних рішень, які зараз можна зустріти серед її мобільних пристроїв.

Відомий дизайнер Мартін Хайек виклав в мережу фотографії, які дозволяють прямо зараз поглянути на те, як будуть виглядати смартфони iPhone X і iPhone X Plus в золотому кольорі. Таке колірне рішення однозначно припаде до смаку любителям розкоші, а ще це дозволить виділитися на тлі володарів нинішнього флагмана «яблучної» корпорації, який можна купити тільки в сріблястому і сірому кольорах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оскільки ніяких значимих нововведень в дизайні нових телефонах Apple зразка 2018 року по порівнянні з нинішнім iPhone X не очікується, то золотий колір, по суті, стане єдиним способом візуально відрізнити стару модель від нової. Як і вся продукція «яблучної» корпорації, нові колірні рішення будуть коштувати стільки ж, скільки і основні.

Раніше стало відомо про те, що в другій половині 2018 року компанія Apple випустить одразу три моделі iPhone , всі з яких зможуть похвалитися безрамковим екраном, який займає майже весь простір на лицьовій частині.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.