Categories: Смартфони

Samsung Galaxy S9 + очолив рейтинг смартфонів з кращими камерами

Share
Час читання: < 1 хв.

Компанія DxO Labs, що володіє відомим сервісом DxOMark, які займаються професійним порівнянням камер, привласнила рекордний рейтинг камері смартфона Samsung Galaxy S9 +, який був офіційно представлений в минулу неділю на виставці MWC в Барселоні.

За підсумками тестів, в рамках яких експерти зробили понад півтори тисячі знімків і зняли більше двох годин відео, основна камера смартфона отримала оцінку в 99 балів. При цьому оцінка тільки за фотографії склала 104 бали, а за зйомку відео апарат отримав 91 бал. Як зазначається у висновку, камера смартфона не має суттєвих недоліків і демонструє хороші результати у всіх режимах зйомки.

На думку експертів, Samsung Galaxy S9 + задає нову планку для основної камери смартфона і поки невідомо, який з нових апаратів зможе скласти йому конкуренцію.

Нагадаємо, що Galaxy S9 + є першим апаратом лінійки Galaxy з подвійною головною камерою. Він оснащений 12-Мп сенсором із змінною діафрагмою: режим f / 1.5 призначений для зйомки в умовах низької освітленості, макрозйомки або портретів, а в інших випадках використовується апертура f / 2.4. Пару цього сенсора складає 12-Мп телефотомодуль з постійною діафрагмою f / 2.4. Крім того, камера володіє оптичною стабілізацією, поліпшеним автофокусом і здатна знімати HD-відео зі швидкістю 960 кадрів в секунду, що дозволяє створювати красиві уповільнені ролики.

Відзначимо, що попереднім лідером рейтингу смартфонів з кращими камерами був Google Pixel 2, який набрав в тестах 98 балів, а другий рядок з результатом 97 балів займав iPhone X. Такий же результат отримав і представлений в минулому року смартфон Huawei Mate 10 Pro.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Користувачі PlayStation 5 скаржаться на рекламу в інтерфейсі консолі

    Нещодавнє оновлення для PlayStation 5, випущене у вересні, додало персоналізований простір Welcome Hub з новими…

    30.09.2024

    Ціна на флагманські смартфони може зрости через дорогі процесори

    У жовтні Qualcomm і MediaTek представлять свої нові флагманські процесори для смартфонів - Snapdragon 8…

    30.09.2024

    Epic Games продовжує боротьбу з Google через магазин додатків

    Epic Games продовжує боротьбу з Google у рамках судового розгляду, звинувачуючи корпорацію у порушенні антимонопольного…

    30.09.2024

    У США почав працювати новий сервіс Starlink

    SpaceX приступила до тестування в США свого сервісу Starlink Direct To Cell (DTC), який дозволяє…

    30.09.2024

    Оприлюднено інформацію про стан російської ядерної зброї

    Росія вважається другою у світі за ядерним потенціалом. На першому місці - США. В окупантів…

    30.09.2024

    Експерти з’ясували, що ШІ може стежити за користувачами

    Дослідник Йоган Рейбергер виявив вразливість у macOS-версії ChatGPT, яка дозволяє зловмисникам встановлювати шпигунське програмне забезпечення.…

    30.09.2024