Samsung Galaxy S9 + очолив рейтинг смартфонів з кращими камерами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія DxO Labs, що володіє відомим сервісом DxOMark, які займаються професійним порівнянням камер, привласнила рекордний рейтинг камері смартфона Samsung Galaxy S9 +, який був офіційно представлений в минулу неділю на виставці MWC в Барселоні.

За підсумками тестів, в рамках яких експерти зробили понад півтори тисячі знімків і зняли більше двох годин відео, основна камера смартфона отримала оцінку в 99 балів. При цьому оцінка тільки за фотографії склала 104 бали, а за зйомку відео апарат отримав 91 бал. Як зазначається у висновку, камера смартфона не має суттєвих недоліків і демонструє хороші результати у всіх режимах зйомки.

На думку експертів, Samsung Galaxy S9 + задає нову планку для основної камери смартфона і поки невідомо, який з нових апаратів зможе скласти йому конкуренцію.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, що Galaxy S9 + є першим апаратом лінійки Galaxy з подвійною головною камерою. Він оснащений 12-Мп сенсором із змінною діафрагмою: режим f / 1.5 призначений для зйомки в умовах низької освітленості, макрозйомки або портретів, а в інших випадках використовується апертура f / 2.4. Пару цього сенсора складає 12-Мп телефотомодуль з постійною діафрагмою f / 2.4. Крім того, камера володіє оптичною стабілізацією, поліпшеним автофокусом і здатна знімати HD-відео зі швидкістю 960 кадрів в секунду, що дозволяє створювати красиві уповільнені ролики.

Відзначимо, що попереднім лідером рейтингу смартфонів з кращими камерами був Google Pixel 2, який набрав в тестах 98 балів, а другий рядок з результатом 97 балів займав iPhone X. Такий же результат отримав і представлений в минулому року смартфон Huawei Mate 10 Pro.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.