iPhone 14 отримають швидку зарядку потужністю 30 Вт

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iPhone 14 активно готуються до виходу, на тлі чого у Мережі з’являється більше подробиць. Очікується, що нові смартфони від Apple мають підтримку швидкої зарядки потужністю 30 Вт.

Вже у вересні розробник має у рамках спеціального заходу провести презентацію iPhone 14 та деяких інших новинок бренду. Згідно з інформацією у Twitter, нові смартфони від Apple вперше отримають зарядку потужністю понад 20 Вт, що дозволить швидше заповнювати заряд акумулятора.

Очікується, що користувачам доведеться придбати спеціальний адаптер, потужність повинна регулюватися автоматично залежно від рівня заряду. Достеменно невідомо, скільки часу займатиме процес. За чутками, потужний iPhone 13 Pro Max за півгодини заповнить до 50% заряду. Бездротовий заряджання новація не торкнеться, її максимум як і раніше становить 15 Вт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За твердженнями інсайдерів, версії Pro і Pro Max будуть доступні користувачам у великій кількості кольорів корпусу, включаючи золотий, зелений, сріблястий, бузковий і т.і. , чорну, синю та червону.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.