Смартфони

Названо два смартфони 2022 року, які варті вашої уваги

Share

На ринку доступно так багато смартфонів, що іноді ви не знаєте, на якому з них зосередитися, оскільки існує дуже багато моделей, і кожна модель має різні функції та різні ціни. Ми вирішили трохи полегшити кожному завдання і розповісти про два хороших телефони, на які варто звернути увагу при виборі.

1. Huawei Y6p

Він дуже популярний серед користувачів. Його найбільшою перевагою є широкий діапазон LTE. Якщо ви є власником цього телефону, навряд чи знайдеться місце, де він не прив’яжеться до Інтернету. Діагональ дисплея становить 6,3 дюйма, що чудово підходить для тих, хто не любить занадто великі моделі. Роздільна здатність 1600*720 пікселів. Картинка чітка та якісна. 13-мегапіксельна фронтальна камера робить такі ж гарні фотографії, як і 8-мегапіксельна фронтальна камера, але це за гарної погоди та умов освітлення, оскільки фотографії можуть стати гіршими в разі відключення електроенергії. Усі ці проблеми через відсутність стабільності. Ну і NFС, якщо для вас важливо мати змогу безконтактно розраховуватись, то уважно дивіться чи є ця функція. В старіших випусках вона відсутня, в нових вже є.

2. Honor 50

Це флагманська модель, у яку всі одразу закохуються. Має майже всі корисні властивості. Він гладкий зовні і закруглений по краях. Багато хто каже, що це не дуже зручно, тому що пристрій легко відпустити. Для цього випадку можна використовувати кришку. Вага телефону всього 175 грам. Завдяки фронтальній камері на 108 МП і фронтальній камері на 32 МП камера робить якісні та професійні фотографії. Крім того, є підтримка якості 4K і запис відео та інші цікаві ефекти та функції. Якщо говорити про телефон в цілому, то він швидко працює, завантажує програми, реагує на дотики і читає відбитки пальців. У комплект входить зарядний пристрій, здатний відновити заряд акумулятора за 45 хвилин. На жаль, чохол не входить в комплект, але купити його не проблема.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    iPhone 16 Pro Max отримає новий тип акумулятора

    За словами аналітика Мінґ-Чі Куо, Apple в iPhone 16 Pro Max використовуватиме акумулятор із підвищеною…

    17.05.2024

    Кращий за iPhone 14 і Galaxy S24. Фахівці DxOMark протестували камеру Google Pixel 8a

    Експерти DxOMark протестували камеру смартфона Google Pixel 8a. Незважаючи на позиціонування як спрощену модель і…

    17.05.2024

    В мережу потрапили нові деталі та характеристики Galaxy Z Fold 6

    Samsung готується представити Galaxy Z Flip 6 і Galaxy Z Fold 6 в найближчі місяці.…

    17.05.2024

    Meta працює над власними навушниками з камерою та штучним інтелектом

    Як ми звикли чути з 2023 року, сфера застосування штучного інтелекту розширюється. Компанії змагаються за…

    17.05.2024

    Samsung Galaxy M35 показали наживо (відео)

    Galaxy M35 з'явився на консолі Google Play лише кілька днів тому, а це означає, що…

    17.05.2024

    Ось чому Windows XP не варто використовувати у 2024-му році (відео)

    Техноблогер Ерік Паркер опублікував цікавий відеоролик: він показує, як Windows XP відстала від часу в…

    17.05.2024