Названо два смартфони 2022 року, які варті вашої уваги

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На ринку доступно так багато смартфонів, що іноді ви не знаєте, на якому з них зосередитися, оскільки існує дуже багато моделей, і кожна модель має різні функції та різні ціни. Ми вирішили трохи полегшити кожному завдання і розповісти про два хороших телефони, на які варто звернути увагу при виборі.

1. Huawei Y6p

Він дуже популярний серед користувачів. Його найбільшою перевагою є широкий діапазон LTE. Якщо ви є власником цього телефону, навряд чи знайдеться місце, де він не прив’яжеться до Інтернету. Діагональ дисплея становить 6,3 дюйма, що чудово підходить для тих, хто не любить занадто великі моделі. Роздільна здатність 1600*720 пікселів. Картинка чітка та якісна. 13-мегапіксельна фронтальна камера робить такі ж гарні фотографії, як і 8-мегапіксельна фронтальна камера, але це за гарної погоди та умов освітлення, оскільки фотографії можуть стати гіршими в разі відключення електроенергії. Усі ці проблеми через відсутність стабільності. Ну і NFС, якщо для вас важливо мати змогу безконтактно розраховуватись, то уважно дивіться чи є ця функція. В старіших випусках вона відсутня, в нових вже є.

2. Honor 50

Це флагманська модель, у яку всі одразу закохуються. Має майже всі корисні властивості. Він гладкий зовні і закруглений по краях. Багато хто каже, що це не дуже зручно, тому що пристрій легко відпустити. Для цього випадку можна використовувати кришку. Вага телефону всього 175 грам. Завдяки фронтальній камері на 108 МП і фронтальній камері на 32 МП камера робить якісні та професійні фотографії. Крім того, є підтримка якості 4K і запис відео та інші цікаві ефекти та функції. Якщо говорити про телефон в цілому, то він швидко працює, завантажує програми, реагує на дотики і читає відбитки пальців. У комплект входить зарядний пристрій, здатний відновити заряд акумулятора за 45 хвилин. На жаль, чохол не входить в комплект, але купити його не проблема.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.