Експерти назвали переваги Samsung перед іншими моделями на Android

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Завдяки можливості використання всіх датчиків і розширень розробниками додатків для камер, Samsung перевершив інші телефони на операційній системі Android.

Смартфони Samsung Galaxy S22, за оцінками експертів, забезпечують професійну підтримку для розробників сторонніх програм для камер.

Це слабке місце у телефонів Pixel від Google.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з рекомендаціями, Google запропонував розробникам фото-додатків бібліотеку CameraX Jetpack, але виявилося, що Google-смартфонам не доступний цей стандарт.

Розробник @Wander1236 опублікував своє відкриття у програмі CameraXInfo, що розширення CameraX не підтримується Google Pixel і навіть OnePlus 10 Pro. А Samsung, навпаки, чудово зарекомендував себе.

Samsung запропонував своїм користувачам лінійки Galaxy S22 значні переваги, оскільки розробники фото-програм мають доступ до різних форматів (Auto, Bokeh, HDR, Night, Face Retouch). Вони також мають можливість доступу через свої програми до трьох існуючих датчиків камери.

Саме тому для власників облікових записів у Instagram, TikTok та Snapchat Galaxy S22 за замовчуванням забезпечує вбудовану підтримку камери.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.