Названо п’ять найкращих брендів смартфонів у 2022 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Аналітична компанія Canalys підбила підсумки першого півріччя за обсягами постачання смартфонів. Як виявилося, другий квартал для виробників гаджетів видався непростим — проте на таблицю лідерів за кількістю відвантажень це майже не вплинуло.

Згідно з звітом аналітиків, у другому кварталі 2020-го постачання смартфонів знизилися на 9% порівняно з тим самим періодом минулого року. На думку експертів, головними причинами зниження попиту стали економічні та логістичні проблеми: виробники накопичили надто великі запаси гаджетів, а покупці все частіше придивляються до бюджетного цінового сегменту.

Незважаючи на загальне скорочення постачання, лідером за підсумками минулого кварталу стала Samsung, ринкова частка якої склала 21%. Такі показники аналітики пов’язують із хорошим продажем недорогих смартфонів серії Galaxy A. Проте Apple, яка виробляє в основному моделі преміум-сегменту, обійшла Xiaomi, посівши друге місце з показником 17% проти 14% у китайської компанії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Замкнули топ-5 OPPO та vivo (10 і 9% відповідно). За прогнозом експертів, у найближчі місяці багато брендів смартфонів прагнутимуть прискорити продажі, використовуючи рекламні акції та спеціальні пропозиції перед запуском нових продуктів, щоб надолужити показники відвантажень.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.