Nubia представила обмежену версію флагмана Red Magic 7S Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше Nubia анонсувала ігрові смартфони Red Magic 7S та Red Magic 7S Pro, але разом з ними був анонс та незвичайного спеціального видання другого, яке зветься Red Magic 7S Pro Transformers Gold Steel Hornet Limited Edition. Дизайн натхненний Бамблбі із “Трансформерів”.

У комплект поставки входить ексклюзивний чохол для смартфона, а також зарядний пристрій та спеціально розроблений кабель USB Type-C. Крім того, є значок із профілем Бамблбі та спеціальний вентилятор для активного охолодження смартфона.

Модель Red Magic 7S Pro буде оснащена 6,8-дюймовим дисплеєм AMOLED FHD+. Заявлено до 18 ГБ оперативної пам’яті та 1 ТБ вбудованого сховища. Поверх Android 12 буде оболонка Red Magic.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Основними особливостями смартфона є акумулятор ємністю 5000 мАг та процесор Snapdragon 8+ Gen 1. У смартфоні використовується система охолодження ICE magic.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.