Минуло півроку. Samsung представила нову версію Galaxy S22

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Samsung використовувала фіолетовий колір у кількох поколіннях Galaxy S – наприклад, у Galaxy S8 та Galaxy S9. Тепер Galaxy S22 отримає фіолетовий колір з новим для смартфонів компанії відтінком, який отримав назву “Bora Purple”.

Реклама

“Bora” – це корейське слово, що означає “фіолетовий”, враховуючи, що “Purple” перекладається з англійської точно також, колір отримав назву “фіолетовий”.

Samsung Galaxy S22 у кольорі Bora Purple стане доступним 10 серпня, того ж дня, коли відбудеться анонс Galaxy Z Flip4 та Z Fold4. Новий варіант забарвлення буде доступний на сайті Samsung.com та в деяких роздрібних магазинах. Ціна на нього буде такою самою, як і на інші кольори, тобто 850 євро в Європі та 800 доларів у США.

Ходять чутки, що майбутні Samsung Galaxy Buds 3 Pro (які також стануть частиною презентації Unpacked 10 серпня) будуть доступними у відповідному Bora Purple кольорі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: