Головна Смартфони 200 Мп, величезна батарея та найкрутіший процесор. Xiaomi готує новий флагман

200 Мп, величезна батарея та найкрутіший процесор. Xiaomi готує новий флагман

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi вже не вперше показує, як складно та незрозуміло вона просуває свої смартфони. Навіть не про те, що вона робить не ті кроки в рекламі — все набагато цікавіше. Ще з часів появи Redmi багато непідготовлених користувачів не розуміли, що означають всі ці назви та позначення. Час минув, але компанія все одно не поспішає наводити лад і постійно випускає нові моделі з додатковими маркуваннями. До речі, Redmi у цій історії теж є. Тепер ми чекаємо на ще один телефон з дуже крутими спеками, який уже пройшов сертифікацію, а значить, вийде зовсім скоро.

Новий телефон Xiaomi

Новинка, як не складно здогадатися, вийде у серії Xiaomi 12. Вона отримає назву Xiaomi 12T Pro та номер моделі 22081212UG. Саме з цим номером телефон вперше з’явився у базі даних IMEI. Раніше повідомлялося, що смартфон Xiaomi початкового рівня Poco – Poco M5 – також був виявлений у базі даних IMEI. На жаль, у витоках не було вказано назву, яка використовуватиметься для продажу смартфона.

Крім коду моделі, Xiaomi 12T Pro вказаний у базі даних, як видно з витоку. Хоча у нас поки що немає подробиць, ми знаємо дещо про майбутнє Xiaomi 12T Pro. Все це просочувалося раніше у витоках різного ступеня достовірності. Але ми враховуємо лише потенційно точні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Телефон із найкращою камерою

Xiaomi 12T Pro з кодовою назвою «diting» може отримати датчик камери з найбільшою роздільною здатністю на сьогоднішній день. Його максимальна роздільна здатність складе 200 Мп. Крім цього, смартфон не буде обділений і процесором, оскільки отримає найпотужніший чіпсет, який зараз випускається Snapdragon 8+ Gen 1.

Для забезпечення довгої роботи пристрій матиме великий акумулятор ємністю 5000 мАг. А щоб його можна було швидше наповнити енергією, він підтримуватиме швидку зарядку потужністю 120 Вт.

За відображення інформації відповідатиме OLED-панель із частотою оновлення 120 Гц. При цьому розмір екрана має бути дуже великим. Але найвидатнішою особливістю новинки є саме його камера, яка вироблятиметься Samsung. Але такий великий дозвіл не повинен сильно позначитися на вартості і, швидше за все, телефон не буде дуже дорогим. Звичайно, якщо дивитися ціну у доларах чи юанях.

Коли вийде Xiaomi 12T Pro

Поки що незрозуміло, коли саме пристрій надійде у продаж, але можна не сумніватися, що рахунок іде вже на дні. Швидше за все, новинка продаватиметься не у всіх регіонах. Від цього ситуація стає ще заплутанішою, адже на деяких ринках його може замінити Redmi K50S Pro. Це буде та сама модель, але з іншою назвою, що ще більше заплутає користувачів, які захочуть купити смартфон із доставкою.

Серія Xiaomi 12T повинна вийти незабаром хоча б через те, що модель 12T нещодавно була помічена в центрі сертифікації FCC. Очікується, що смартфон постачатиметься з 50-мегапіксельною основною камерою, чіпсетом Dimensity 8100 і матиме швидку зарядку. Хоча 67 Вт у наші часи вже мало кого дивують. Що стосується інших характеристик цього пристрою, то, швидше за все, вони будуть дуже схожими або навіть такими, як у моделі Pro.

Чим Xiaomi відрізняється від Redmi

Нові смартфони будуть випускатися попарно. Xiaomi 12T матиме дублюючу модель в особі Redmi K50S , а брат-близнючок Xiaomi 12T Pro буде називатися, як не складно здогадатися, K50S Pro.

Останнім часом Xiaomi взяла очевидний курс на те, щоб зробити свої смартфони преміальними. Доступні моделі винесені за рамки бренду та випускаються під назвами Redmi та POCO. Так Xiaomi намагається створити преміальний ореол свого бренду, щоб відповідати високим позиціям у рейтингу продажів смартфонів у світі. Дивна позиція, враховуючи, що Samsung досягла ще вищого становища, випускаючи різні моделі – від ультрадешевих А03 до максимально дорогих і технологічних Fold.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: