Ціна складного Samsung Galaxy Z Fold 4 розкрита до анонсу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно Samsung оголосила, що майбутня презентація пристроїв Galaxy відбудеться 10 серпня. Незабаром були численні витоки про майбутні новинки. Наприклад, один рітейлер ненароком раніше розкрив ціну деяких гаджетів.

Судячи з отриманої інформації, щодо попередника подорожчає не лише Galaxy Z Flip4, а й Galaxy Z Fold4. Так, модель із накопичувачем на 256 ГБ коштуватиме 1864 євро, а 512-гігабайтний варіант – 1982 євро. Для порівняння, торішня модель в аналогічних модифікаціях на старті коштувала 1800 та 1900 євро відповідно.

Разом із смартфонами також очікується презентація нових TWS-навушників Galaxy Buds3 Pro – спадкоємців минулорічних Galaxy Buds Pro. Вказується, що вони оцінені у 226 євро, але на старті діятиме знижка, тому пристрій вдасться придбати за 214 євро. Оригінальні Galaxy Buds Pro спочатку продавалися за 230 євро, тому ціна сильно не змінилася.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На презентації також мають показати п’яте покоління смарт-годин Galaxy Watch , але інформації про їхню вартість поки що немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.