OnePlus 6 на «живих» фото з усіх боків отримав шокуючу особливість

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З моменту анонсу OnePlus 5T , оснащеного екраном без бічних рамок, пройшло вже майже п’ять місяців, а значить вже зовсім скоро публіці повинні представити нову модель, якою стане OnePlus 6. Сьогодні, лічені хвилини назад, в мережу потрапили «живі» фотографії майбутньої новинки, які точно є справжніми.

На жаль, але новинка, найімовірніше, розчарує фанатів, оскільки вони навряд чи чекають такий смартфон. На радість всіх, в мережу потрапили фото лицьової і тильної сторін мобільного пристрою, тому вже зараз можна ознайомитися з тим, як він буде виглядати в реальному житті.

Чітко видно, що OnePlus 6 оснащений безрамковий екраном з вирізом у верхній частині, який має невеликі розміри, але він все одно буде втручатися при перегляді відео. Крім того, прямо під дисплеєм знаходиться невеликий відступ, скопійований зовнішній вигляд цього мобільного пристрою – iPhone X. Чесно кажучи, новий «вбивця» флагманів виглядає далеко не так, як хотілося б.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо поглянути на задню кришку OnePlus 6, яка, судячи з усього, виконана зі скла з дзеркальним ефектом, то на ній можна побачити подвійну основну камеру з вертикальним розташуванням, на манер iPhone X, а також розташований прямо під нею сканер відбитків пальців. Наявність останнього там означає, що ніякого інтегрованого в дисплей дактилоскопічного модуля в мобільному пристрої немає, як раніше вважали деякі експерти.

На фотографії видно, що смартфон OnePlus 6 працює під управлінням прошивки Oxygen 5.1.0, заснованої на Android 8.1 Oreo. Мобільний пристрій оснащений 6 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної флеш-пам’яті, тобто найбільш базова модифікація. Задня кришка телефону дуже сильно нагадує таку в HTC U11 . Дзеркальний ефект сподобається далеко не всім, оскільки через нього телефон завжди буде виглядати «брудно», а ще – дуже легко вислизати з рук.

За попередніми даними, скляний корпус з’явиться в новому флагмані компанії OnePlus лише заради того, щоб забезпечити сумісність з технологією бездротової зарядки за стандартом Qi. Також відомо, що апаратною основою новинки повинен стати топовий 8-ядерний чіп Snapdragon 845, доповнений графічним прискорювачем Adreno 530 і модемом Snapdragon X20 LTE з підтримкою швидкості передачі даних в мережах четвертого покоління до 1,2 Гбіт / с.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.