Стало відомо, коли вийде MIUI 14

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi – це дуже цікава компанія, яка під час випуску кожної нової версії операційної системи керується чимось своїм, і непідготовлена ​​людина не завжди розуміє цей зв’язок та порядок речей. Особливо, коли виникає нестиковка між версіями Android та версіями MIUI. Зараз не залучатимемо в ці нетрі, а поговоримо про те, що на нас чекає найближчим часом. А саме про те, коли вийде нова версія MIUI 14, чому саме цього дня, а не в якийсь інший, і чи варто чекати від неї чогось визначного. Спойлер: чекати залишилося недовго, але інформація поки що не офіційна.

Нова операційна система Xiaomi

Вихід MIUI 13 свого часу очікувався з великим нетерпінням, і хоча у звітах йдеться про проміжне оновлення MIUI 13.5, вже є деякі свідчення появи MIUI 14. Це тільки «перша ластівка» і найближчим часом на нас чекає багато нової інформації про велике номерне оновлення операційної. системи смартфонів XIaomi.

Тепер, коли двері відчинені, ми очікуємо, що найближчими днями з’явиться безліч витоків. І все це на тлі того, що деякі моделі телефонів досі не отримали MIUI 13. Враховуючи це, не дивно, що Xiaomi намагається проводити роботу без особливого розголосу. Але не варто забувати і про те, що компанії рідко відкрито багато говорять про нову операційну систему до того, як вона з’явиться.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нова версія MIUI

Проте хлопці з Xiaomiui.net знайшли докази майбутнього оновлення. Вони декомпілювали деякі системні програми з кодової бази програмного забезпечення і знайшли посилання на MIUI 14. У цьому витоку з’являється кодове ім’я «nuwa», яке належить Xiaomi 13.

Після декомпіляції системних додатків розробники виявили докази оновлення MIUI 14. Судячи з усього, Xiaomi проводить внутрішнє тестування MIUI 14 на підтримуваних пристроях, а також на деяких, які ще тільки в розробці таких як Xiaomi 13. Хоча до випуску цього пристрою залишається ще кілька місяців ми можемо не сумніватися, що компанія вже працює над ним. Можливо навіть є готові тестові зразки, які проходять початкові стадії перевірки і готуються до запуску.

Чи вийде MIUI 13.5

Згідно з звітом, Xiaomi може підготувати несподіване розгортання MIUI 14. Несподіванка полягає в тому, що MIUI 13.5 все ж таки не буде, а чотирнадцята версія вийде відразу після тринадцятої.

Коли вийде NIUI 14

Повідомляється, що MIUI 14 вийде 16 серпня. Можна побачити в цьому деяке посилання, адже саме цього дня, але дванадцятьма роками раніше, на світ з’явилася перша версія MIUI, яка тоді навіть не мала відношення до смартфонів компанії, але започаткувала великий шлях і стрімкий зліт Xiaomi до тих вершин, на яких вона зараз.

Саме тому Xiaomi може готувати особливу подію на честь цієї дати. Звичайно, поки це тільки чутки навпіл з припущеннями, але до 16 серпня залишилося всього кілька тижнів, а значить, інформації стрімко ставатиме все більше і більше. Сама компанія швидше за все почне маркетингову кампанію за деякий час до анонсу, якщо дійсно збирається щось випустити. І тут до появи першої офіційної інформації залишилося буквально кілька днів .

Що нового буде в MIUI 14

Поки що немає жодної інформації про те, що особливого буде в новій версії операційної системи. Але можна не сумніватися, що з’являться деякі нові елементи дизайну, нові анімації, нові віджети і додаткові функції. Втім, якими саме вони будуть, ми дізнаємося лише після запуску чи з офіційних тизерів компані.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.