Нові можливості в смартфонах Samsung

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий виробник продовжує радувати користувачів цікавими гаджетами із вражаючими можливостями. Одна з незвичайних моделей смартфонів – Galaxy Fold3. У цієї новинки від Samsung Galaxy не просто незвичайна зовнішність, а й величезні можливості, недоступні звичайним смартфонам.

Кому сподобається нова модель

Головна відмінність полягає в тому, що пристрій розкривається як книга. Це дозволяє збільшити розмір дисплея вдвічі. На такому великому екрані набагато зручніше працювати з будь-якими графічними даними. Смартфон порадує любителів:

  • кіно;
  • фотографії;
  • комп’ютерних ігор;
  • спілкування у соціальних мережах;
  • малювання і т.д.

Головна перевага полягає не лише у великому екрані. Через те, що екран «захований» усередині, його набагато складніше зашкодити. Тобто, довговічність також знаходиться на найвищому рівні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Виробник заявляє, що навіть якщо щодня розкривати та закривати телефон 100 разів, то він гарантовано витримає понад 5 років. Насправді, практично ніхто не користується телефоном так часто протягом дня, тому пристрій прослужить набагато довше.

Будь-які ігри та програми

Збільшений розмір дозволив встановити потужніші стереодинаміки. Тому фільми можна дивитися навіть без навушників. Попрацював виробник і над прошивкою операційної системи. Тепер із додатками набагато зручніше працювати на великому екрані (так само як на комп’ютері та ноутбуці).

Достатній обсяг оперативної та внутрішньої пам’яті забезпечує можливість одночасного запуску кількох програм. При цьому кожен із програм буде займати свою ділянку екрану. Наприклад, завжди можна одночасно тримати відкриту сторінку в месенджері, дивитися фільм і вести записи в щоденнику.

Окремий комфорт додає використання S Pen. Саме за допомогою фірмового пера від виробника можна досягти того, що неможливо зробити пальцями на екрані. Наприклад, намалювати дизайн майбутньої кімнати чи сукні. Цей варіант особливо сподобається дизайнерам.     

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.