LG випустить новий флагман в першій половині 2018 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Замість нового флагманського смартфона на виставці Mobile World Congress (MWC 2018) в Барселоні південнокорейська компанія LG представила оновлений LG V30S ThinQ з акцентом на штучний інтелект. А новий флагман LG буде представлений пізніше.

У бесіді з журналістами на MWC 2018 Хванг Джон-Хван (Hwang Jeong-hwan), який очолює з листопада 2017 року мобільний підрозділ LG, заявив, що компанія планує випустити свій новий флагманський смартфон в першій половині 2018 року. Правда, точну дату анонса він не назвав.

Нещодавно джерела повідомили про те, що LG вирішила відмовитися від назви LG G7 і шукає для свого наступного флагмана інше ім’я. Однак Хванг Джон-Хван спростував цю інформацію.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Зміна назви нашого преміального смартфона являє собою перегляд нашого бренду. Ми зберегли нашу стратегію іменування смартфонів G- і V-серій. Деякі кажуть, що зараз нам потрібно змінити свій бренд, але ми не хочемо поспішати і діяти завчасно”, – заявив глава LG Mobile.

Він зазначив, що зараз його компанія зосереджена на відновленні довіри своїх клієнтів і приділяє велику увагу основним характеристикам своїх пристроїв. LG не стане підвищувати ціни на свої смартфони, додаючи непотрібні функції, якими більшість клієнтів не будуть користуватися.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.