Вражаючий Xiaomi Mi 7 отримає бездротову зарядку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ні для кого не секрет, що китайська компанія Xiaomi готує до виходу свій новий флагманський смартфон під назвою Mi 7. Однією з його особливостей стане підтримка бездротової зарядки за стандартом Qi, про що повідомив портал GSMArena з посиланням на обізнані джерела.

Вперше про те, що Xiaomi Mi 7 отримає бездротову зарядку, заговорили у вересні минулого року, коли Xiaomi зареєструвалася в консорціумі Wireless Power Consortium (WPC). А тепер це підтвердили і джерела GSMArena. Вони відзначили, що задня панель Xiaomi Mi 7 буде виконана не з металу, а зі скла, що дозволить реалізувати підтримку бездротової зарядки.

Потужність бездротової зарядки Xiaomi Mi 7 складе 7,5 Вт, як у iPhone 8, iPhone 8 Plus і iPhone X. Мало того, Xiaomi встановить в свій новий флагман той же чіп Broadcom і передавач NXP, що і Apple.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як очікується, Xiaomi Mi 7 буде оснащений 6.01-дюймовим дисплеєм виробництва Samsung з співвідношенням сторін 18: 9 і подвійною 16-мегапіксельною камерою. Його основу ляже новітній восьмиядерний чіп Qualcomm Snapdragon 845, доповнений 6 або 8 ГБ оперативної пам’яті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.