ASUS показала свій iPhone X

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На MWC 2018 ASUS привезла відразу три нових смартфона, випущених під п’ятою серією. Як запевняють представники компанії, всі моделі унікальні, оскільки розробники інтегрували інтелектуальний алгоритм, що допомагає ефективно витрачати акумулятор, отримувати відмінні фотографії і відтворювати звук з максимальною якістю.

Zenfone 5 Lite Відкриває серію новинок Zenfone 5 Lite. Це найдоступніший смартфон лінійки з 6-дюймовим екраном (2160 х 1080 пікселів). Дизайну приділили чимало уваги, покривши захисним склом не тільки екран, але тильну сторону корпусу.

Результат пошуку зображень за запитом "Zenfone 5 Lite 2018"

У Zenfone 5 Lite 3 ГБ оперативної і 32 ГБ вбудованої пам’яті. Є версія з 4/64 ГБ. Процесори – на вибір: Snapdragon 630 або Snapdragon 430. Ємність акумулятора складає 3 300 мАг. Любителів безконтактних платежів порадує NFC-чіп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У моделі встановлено чотири камери. Тильна здвоєна отримала сенсори по 16 мегапікселів. Селфі-модуль з сенсором від Sony і роздільною здатністю 20 Мп.

У продаж новинка надійде в березні. Ціну компанія не назвала.

Дизайнерам ASUS так сподобався iPhone X, що вони не змогли втриматися від копіювання. Тайванці практично повністю клонували флагман Apple не тільки зовні, але і додали аналогічні нововведення і по програмній частині.

Зокрема, Zenfone 5 вміє знімати анімодзі, і тут вони набагато кращі, ніж в iOS. Екран у моделі гігантський – 6,2 дюйма при співвідношенні сторін 19: 9 (це не помилка, саме 19) при розширені 2264 х 1080 пікселів.

Ще одне приємне доповнення – 6 ГБ оперативної пам’яті в топовій комплектації. Як процесор використовується Snapdragon 636. Машинне навчання присутнє і в цій моделі.

Zenfone 5 вміє розпізнавати до 16 об’єктів і явищ, автоматично коригуючи налвштування камери. Так, на знімках трава буде зеленіша, сніг буде більш природним, а морська гладь -лазурною.

Модуль камери здвоєний на 12 Мп і 8 Мп з сенсорами від Sony. Максимальний кут огляду – 120 градусів.

У продаж Zenfone 5 надійде не раніше квітня.

Результат пошуку зображень за запитом "Zenfone 5Z"

Zenfone 5Z Модель Zenfone 5Z по дизайну повністю повторює «п’ятірку». Головний акцент в цьому смартфоні зроблений на інтелектуальній складовій.

Чіп тайванці вибрали самий топовий – Snapdragon 845, розширивши обсяг оперативної пам’яті до 8 ГБ. Але це в топовій комплектації. Паралельно будуть доступні версії з 4/128 ГБ і 6/128 ГБ.

Вартість «клона iPhone X» € 479( приблизно 15,800 тис. гривень). Продажі заплановані на червень 2018 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.