Названі головні особливості Huawei Mate 50e

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Вже в серпні цього року очікується випуск флагманського смартфона HUAWEI Mate 50. Але, як стверджують інсайдери, до серії увійде і більш доступна версія під назвою Mate 50e. У мережі вже з’явилися перші подробиці майбутньої новинки з продуктивним процесором Qualcomm під «капотом».

Реклама

Згідно з джерелом смартфон буде побудований на базі мобільної платформи Snapdragon 778G без підтримки мобільних мереж п’ятого покоління. Чи планується для цієї моделі випуск чохла з інтегрованим 5G-модемом за аналогією з представленим раніше аксесуаром для P50 Pro поки невідомо.

Крім того, очікується, що як і інші пристрої фірмової серії, апарат отримає прошивку HarmonyOS 3.0. Майбутній новинці також приписують підтримку технології XMAGE для покращення якості мобільної зйомки за допомогою ШІ-алгоритмів. Дата презентації та ціна HUAWEI Mate 50e поки невідомі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: