Xiaomi випустить смартфон із 200-Мп камерою Samsung

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Майже рік тому Samsung представила свою першу 200-мегапіксельну камеру. Однак жоден бренд смартфонів ще не випустив смартфон із таким датчиком. Схоже, що незабаром ситуація зміниться – принаймні два бренди почнуть продавати флагмани з 200-Мп сенсором Samsung.

Реклама

Повідомляється, що Xiaomi представить свій перший смартфон із 200-мегапіксельною камерою – Xiaomi 12T Pro – наприкінці цього року. Ходять чутки, що це буде доступний флагман, тому китайська компанія може зрештою використати в ньому ISOCELL HP3, урізану версію сенсора.

За попередніми даними, Xiaomi 12T Pro оснащений OLED-дисплеєм з частотою 120 Гц і роздільною здатністю Full HD+. Під капотом у нього буде процесор Snapdragon 8+ Gen 1 та акумуляор ємністю 5000 мАг. Він також може отримати швидку провідну зарядку потужністю 120 Вт.

Першим же брендом, який випустить телефон із 200-мегапіксельною камерою, може стати Motorola. Це буде модель Moto X30 Pro.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: