Названі найпопулярніші виробники смартфонів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Видання BanklessTimes опублікувало звіт, розкриваючи підсумки протистояння двох «титанів» — південнокорейського гіганта Samsung з американською «ябличною» корпорацією.

Реклама

Згідно з отриманими даними, південнокорейському бренду вдалося зняти лідируючу позицію рейтингу. У першому півріччі вендеру вдалося досягти 73,6 мільйона екземплярів у загальному об’ємі поставок, що на 17 мільйонів одиниць більше, ніж у Apple. У відсотковому співвідношенні доля Samsung на світовому ринку склала 23,4% (практично кожен четвертий новий смартфон у світі).

«Компанія Samsung зайняла лідируючі позиції на ринку смартфонів завдяки своїй довгостроковій стратегії, орієнтованій на моделі низького та середнього рівня. Крім того, її увага до досвіду кінцевого користувача дозволяє виробляти широкий спектр продуктів «на будь-який смак», що забезпечують істотні обсяги поставок», — повідомив генеральний директор ресурсу BanklessTimes Джонатан Меррі.

У свою чергу, купертинівська компанія отримала 18% від загального числа поставок (56 млн одиниць), збільшивши минулорічний результат на 2,2%. Стоїть, незважаючи на друге місце, вартість актуальних моделей iPhone значно вище, ніж у корейського конкурента, що зіграло немалу роль у підсумку. На третій позиції розташувалася Xiaomi (39,9 млн поставок) з долею ринку 13%. У році кількість поштових компаній знизилася приблизно на 18%.

Замикають п’ятірку найбільш розповсюджених брендів OPPO (27,4 млн) і vivo (25,3 млн), відвоювавши 8,7% і 8,1% від загального числа поставок відповідно. Але і їм не вдалося уникнути спаду, як стверджує джерело. Об’єднані компанії знизили показники: OPPO — на 27%, а vivo — на 28%.

Як повідомляє IDC (одна з найбільших аналітичних аналітичних), зниження обсягу поставок смартфонів вже стало тенденцією — в цьому напівроку впало на 8,9%, і аналогічна проблема продовжується на протязі вже півтора року.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: